Νέο πρόβλημα η Χάλεπ ενόψει US Open (vid)

Η προετοιμασία της Σιμόνα Χάλεπ για το Αμερικανικό Όπεν, δεν εξελίσσεται καλά καθώς η Ρουμάνα πρωταθλήτρια αναγκάστηκε να αποσυρθεί λίγο πριν τον δεύτερο αγώνα της στο Western & Southern Open στο Σινσινάτι, με νέο πρόβλημα τραυματισμού, στον προσαγωγό του δεξί της ποδιού.

Το πρώην Νο1 και νυν Νο13 της παγκόσμιας κατάταξης, δεν αγωνίστηκε στο Roland Garros και στο Wimbledon λόγω τραυματισμού στην αριστερή

γάμπα και τώρα κινδυνεύει να μείνει εκτός και από το τελευταίο Grand Slam της σεζόν που ξεκινάει σε περίπου 10 μέρες στη Νέα Υόρκη.

Η Χάλεπ επέστρεψε την προηγούμενη εβδομάδα στο Μόντρεαλ αλλά ηττήθηκε στην πρεμιέρα της από τη φορμαρισμένη Κόλινς ενώ στο Σινσινάτι πέτυχε την πρώτη της νίκη εδώ και 4 μήνες, επί της Μάγκντα Λινέτ.

Την Τετάρτη θα αντιμετώπιζε τη Τζέσικα Πέγκουλα αλλά λίγες ώρες πριν την αναμέτρηση, απέσυρε τη συμμετοχή της.

Στο βραδινό πρόγραμμα της Τετάρτης, η Γκαρμπίνιε Μουγκουρούθα κέρδισε την Καρολίν Γκαρσία με 6-3, 6-4 και προκρίθηκε στις “16” καλύτερες του θεσμού όπου θα αντιμετωπίσει την φετινή πρωταθλήτρια του Γαλλικού Όπεν, Μπάρμπορα Κρεϊτσίκοβα.

Το εισιτήριο για τον 3ο γύρο εξασφάλισε και η φιναλίστ του Μόντρεαλ, Καρολίνα Πλίσκοβα με νίκη 6-3, 6-2 επί της Γιούλια Πουτίντσεβα.

WESTERN & SOUTHERN OPEN DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-7h)

The post Νέο πρόβλημα η Χάλεπ ενόψει US Open (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα