Cincinnati Open: Έσπασε την κατάρα ο Ζβέρεφ (vids)

Χρειάστηκε να περάσουν 7 ολόκληρα χρόνια για να καταφέρει ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ να κάνει την πρώτη νίκη στην καριέρα του στο Σινσινάτι.

Ο “χρυσός” Ολυμπιονίκης του Τόκιο, δυσκολεύτηκε για ένα set, απέναντι στον Νοτιοαφρικανό, Λόιντ Χάρις επικρατώντας με 7-6(3), 6-2 παίρνοντας την πρόκριση για τους “16” της διοργάνωσης.

Shades of the 2018 ATP Finals championship point…@AlexZverev with an impossible angle on set

point vs Harris!#CincyTennis pic.twitter.com/ABfTsexMFG

Tennis TV (@TennisTV) August 18, 2021

Ο Γερμανός παραχώρησε μόλις 10 πόντους στο service του, τελείωσε το παιχνίδι με 11 άσους, ενώ για μία ακόμη φορά ήταν απόλυτα προσεκτικός στα διπλά λάθη (μόλις ένα), γεγονός που το τελευταίο διάστημα του δίνει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση από τη γραμμή του service. 

Με τον Χάρις να έχει μόλις 4 κερδισμένους πόντους στο service του Ζβέρεφ και τον Γερμανό μόλις 5 στο service του Νοτιοαφρικανού, λογικό ήταν το 1ο set να οδηγηθεί σε tie-break, εκεί όπου ο Νο5 του κόσμου, μετέτρεψε το 3/3 σε 7/3 παίρνοντας προβάδισμα μετά από 43 λεπτά. 

Still in Olympic shape @AlexZverev defeats in-form Harris 7-6(3) 6-2 to claim his first-ever win in Cincinnati in *seven* main draw appearances!#CincyTennis pic.twitter.com/QYkAG156TR

Tennis TV (@TennisTV) August 18, 2021

Στο 2ο σκέλος, τα 2 breaks του Ζβέρεφ, τον έφεραν μπροστά με 5-1 κάνοντας πιο εύκολα τα πράγματα, με τον Γερμανό να κλείνει το παιχνίδι με ένα-από τα πολλά-εύκολο hold. 

Στον επόμενο γύρο ο Νο3 του ταμπλό θα αντιμετωπίσει τον Αργεντινό Γκουίντο Πέγια, ο οποίος με τη σειρά του ξεπέρασε το εμπόδιο του Φάμπιο Φονίνι επικρατώντας με 6-1, 7-5. 

WESTERN & SOUTHERN OPEN MEN’S SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-7h)

Θάνος Σταθόπουλος

The post Cincinnati Open: Έσπασε την κατάρα ο Ζβέρεφ (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα