Εκτός Σινσινάτι Σβιτολίνα και Αντρεέσκου (vids)

Ελίνα Σβιτολίνα και Μπιάνκα Αντρεέσκου έμειναν εκτός Cincinnati Open από τον 2ο μόλις γύρο, μετά τις ήττες που γνώρισαν από τις Αντζελίκ Κέρμπερ και Καρολίνα Μούχοβα, αντίστοιχα.

Απογοητευτικές εμφανίσεις από τις δυο Top10 τενίστριες, που πηγαίνουν στο US Open χωρίς να έχουν πολλά παιχνίδια στα πόδια τους τον τελευταίο καιρό.

Αρχικά η ντεφορμέ Καναδή, Νο8 στην παγκόσμια κατάταξη της WTA, κέρδισε μόλις έξι games

απέναντι στη Νο23, Τσέχα και είπε αντίο στη διοργάνωση με ήττα 6-4, 6-2, μετά από 87 λεπτά αγώνα.

Waving hello to the next round!@karomuchova7 spoils No.7 Andreescu’s Mason debut 6-4, 6-2.#CincyTennis pic.twitter.com/j4KahPKQym

— Western & Southern Open (@CincyTennis) August 18, 2021

Η Αντρεέσκου, μετράει μόλις δυο νίκες στα τελευταία επτά ματς της στο Tour, από το Roland Garros κι έπειτα. Στον 3ο γύρο του Σινσινάτι, η Μούχοβα θα παίξει κόντρα σε μια εκ των Μπελίντα Μπέντσιτς και Σέλμπι Ρότζερς.

Η Σβιτολίνα, λίγη ώρα αργότερα, ηττήθηκε σε ένα από τα μεγάλα ντέρμπι της ημέρας στο Σινσινάτι, από την άλλοτε Νο1 τενίστρια του κόσμου, Αντζελίκ Κέρμπερ.

Fierce Competition

@AngeliqueKerber leaves it all on the court and defeats Svitolina in a three set fight #CincyTennis pic.twitter.com/W4C7ao10zZ

wta (@WTA) August 18, 2021

Η Γερμανίδα, που στον 1ο γύρο απέκλεισε την Μαρία Σάκκαρη, επικράτησε της Νο5 του κόσμου με 7-5, 2-6, 6-4 και περιμένει τη νικήτρια του αγώνα ανάμεσα στη Γελένα Οσταπένκο με τη Τζένιφερ Μπρέιντι, για να μάθει την επόμενη αντίπαλό της.

Η Έλενα Ριμπάκινα από την πλευρά της, έκανε τρομερή εμφάνιση και έθεσε νοκ-άουτ με χαρακτηριστική άνεση τη Νο16 τενίστρια του κόσμου, Ελίζ Μέρτενς, με 6-3, 6-2. Η Καζάκα θα αντιμετωπίσει την Αρίνα Σαμπαλένκα ή την Πάουλα Μπαντόσα στον 3ο γύρο.

WESTERN & SOUTHERN OPEN WOMEN’S SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-7h)

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Εκτός Σινσινάτι Σβιτολίνα και Αντρεέσκου (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα