Νέα φοβερή εμφάνιση από τον Τιμ – VIDEO

Σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση βρίσκεται ο Ντόμινικ Τιμ κάτι που επιβεβαίωσε και στον τελευταίο προημιτελικό του Αμερικανικού Όπεν, κόντρα στον Άλεξ ντε Μινόρ.

Ο χαρισματικός Αυστριακός, σφράγισε το τελευταίο εισιτήριο για τα ημιτελικά του Νεοϋορκέζικου Grand Slam, μετά την “καθαρή” νίκη του με 6-1, 6-2, 6-4 επί του Αυστραλού, κλείνοντας το σπουδαίο ραντεβού με τον Ντανίλ Μεντβέντεφ

Το Νο2 του ταμπλό χρειάστηκε κάτι παραπάνω από δυο ώρες για να ξεπεράσει το εμπόδιο του

Ντε Μινόρ, τελειώνοντας το ματς με 43 winners και έξι breaks στο σερβίς του αντιπάλου του.

Ο 22χρονος Αυστραλός, γνωρίζοντας ότι ο Τιμ είναι αχτύπητος από τη βασική γραμμή, δοκίμασε μια πιο επιθετική προσέγγιση ανεβαίνοντας συχνά-πυκνά στο φιλέ, ωστόσο ο Αυστριακός βρήκε τις λύσεις και κυριάρχησε απόλυτα στο κεντρικό court του National Tennis Center.

“Ένιωθα πολύ καλά από το ξεκίνημα του ματς. Έπαιξα με μεγάλη ένταση και είχαμε μεγάλα ράλι. Το ματς ήταν πιο δύσκολο απ’ότι δείχνει το σκορ στα δύο πρώτα σετ. Στο 3ο σετ έχασα λίγη από την ενέργεια που είχα και το εκμεταλλεύτηκε. Παίξαμε και οι δύο σε υψηλό επίπεδο. Έχοντας το προβάδισμα με 2-0, ήταν λίγο πιο εύκολο για μένα” είπε αμέσως μετά ο Τιμ.

Αυτός είναι ο πρώτος ημιτελικός του Τιμ στο Αμερικανικό Όπεν και έγινε ο πρώτος Αυστριακός που φτάνει στην 4αδα της Νέας Υόρκης.

Συνολικά, αυτός είναι ο 6ος ημιτελικός του 27χρονου σε Grand Slam τουρνουά και μόνο στο Wimbledon δεν έχει καταφέρει να φτάσει στους “4”.

“Δεν υπάρχουν οι Ρότζερ, Ράφα και Νόβακ αλλά υπάρχουν οι Ντανίλ, Σάσα και Πάμπλο. Είναι τρεις σπουδαίοι τενίστες. Όλοι μας αξίζουμε τον πρώτο μας Major τίτλο. Όλοι θα δώσουν τα πάντα. Από τη στιγμή που μπαίνουμε στο γήπεδο, ξεχνάμε την απουσία των Big 3” πρόσθεσε ο Τιμ.

Τιμ και Μεντβέντεφ έχουν συναντηθεί τρεις φορές, με τον Αυστριακό να έχει ισχνό προβάδισμα με 2-1 νίκες. Στην τελευταία τους συνάντηση, ο Ρώσος κέρδισε εύκολα (6-3, 6-1) για τα προημιτελικά του Rogers Cup 2019.

MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | OOP (-7h)

The post Νέα φοβερή εμφάνιση από τον Τιμ – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα