Σφράγισε το ντέρμπι με τη Γουίλιαμς η Αζαρένκα – VIDEO

Με την αυτοπεποίθηση στα ύψη, η Βικτόρια Αζαρένκα ξεπέρασε με άνεση και επιβλητικότητα και το εμπόδιο της Ελισέ Μερτένς, παίρνοντας το τελευταίο εισιτήριο για τα ημιτελικά του Αμερικανικού Όπεν.

Η υπερφορμαρισμένη Λευκορωσίδα, συνέτριψε με το εντυπωσιακό 6-1, 6-0 τη Βελγίδα και σφράγισε το σπουδαίο ραντεβού στις “4” της Νέας Υόρκης απέναντι στην καλή της φίλη, Σερίνα Γουίλιαμς που νωρίτερα κερδισε με ανατροπή τη Τσβετάνα Πιρόνκοβα.

To πρώην Νο1 και νυν Νο27 της παγκόσμιας κατάταξης, χρειάστηκε μόλις 73 λεπτά στο Arthur Ashe για να προκριθεί στον

πρώτο της ημιτελικό σε Grand Slam διοργάνωση από το Γαλλικό Όπεν το 2013.

“Για να είμαι ειλικρινής, δεν νομίζω να είχα χαρεί ποτέ το τένις. Ένιωθα ότι είναι η δουλειά μου και κάτι το οποίο έπρεπε να κάνω. Όταν κερδίζεις, το διασκεδάζεις. Όταν χάνεις είσαι αναστατωμένη. Τώρα, δεν με ενοχλεί τίποτα. Μπορώ να πω ότι περνάω υπέροχα” τόνισε αμέσως μετά.

Η Βίκα πέτυχε 6 breaks στο σερβίς της αντιπάλου της και ολοκλήρωσε το ματς με 21 winners και μόλις 11 αβίαστα λάθη, σε μια φανταστική εμφάνιση υπό το φως των προβολέων στο κεντρικό court του National Tennis Center της Νέας Υόρκης.

Αζαρένκα και Γουίλιαμς θα αναμετρηθούν για 23η φορά στην καριέρα τους, με την Αμερικανίδα να προηγείται με 18-4 στο head to head.

“Είναι μια σπουδαία ευκαιρία να παίξω απέναντι σε μια πρωταθλήτρια την οποία σέβομαι πολύ και είναι φίλη μου. Είμαι ενθουσιασμένη που θα αντιμετωπίσω τη Σερίνα και ελπίζω να το διασκεδάσουμε όλοι” είπε η 32χρονη.

MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | OOP (-7h)

The post Σφράγισε το ντέρμπι με τη Γουίλιαμς η Αζαρένκα – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα