Νάρντι: “Ακόμα έχω αφίσα του Νόβακ στο δωμάτιό μου” (vids)

Για όλη του τη ζωή, θα θυμάται αυτό το βράδυ ο Λούκα Νάρντι…

Ο 20χρονος Ιταλός που είχε αποκλειστεί στο 2ο προκριματικό γύρο του BNP Paribas Open από τον Νταβίντ Γκοφάν, μπήκε ως lucky loser στο κυρίως ταμπλό και το βράδυ της Δευτέρας είχε τη σπουδαιότερη εμπειρία στη ζωή του, κερδίζοντας το ίνδαλμά του, Νόβακ Τζόκοβιτς για τον 3ο γύρο του Indian Wells Masters.

Παίζοντας απελευθερωμένα

και δίχως ίχνος φόβου, το Νο123 της παγκόσμιας κατάταξης πέτυχε αυτό που έμοιαζε αδύνατο και με 6-4, 3-6, 6-3 επί του Σέρβου, προκρίθηκε στους “16” της διοργάνωσης, εξασφαλίζοντας παράλληλα και την παρθενική του είσοδο στο Top100 της ATP Rankings.

“Είναι αλήθεια, έχω ακόμα αφίσα του Νόβακ στο δωμάτιό μου. Πριν πάω για ύπνο, βλέπω πάντα τον Νόβακ” είπε με χαμόγελο ο Ναρντί στη συνέντευξη Τύπου, προσθέτοντας ότι θα συνεχίσει να την έχει και μετά τη σημερινή νίκη του.

“Είναι απίστευτο το συναίσθημα. Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα παίξω ένα παιχνίδι απέναντί του και τώρα τον κέρδισα. Είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα” τόνισε χαρακτηριστικά.

Για να ζήσει αυτό που έζησε ο Νάρντι, χρειάστηκε να γίνουν πολλά πράγματα καθώς ήταν 3ος lucky loser, πήρε bye στον 1ο γύρο του κυρίως ταμπλό, κέρδισε στα τρία σετ τον Ζίζεν Ζανγκ στο 2ο γύρο και έκανε το παιχνίδι της ζωής του κόντρα στο ίνδαλμά του.

“Είναι τρελό ότι συνέβη. Δεν θα μπορούσα καν να το φανταστώ. Πριν το ματς, είπα στον προπονητή μου ότι δεν θα ήθελα να χάσω 6-1, 6-1. Μετά τα πρώτα games, ένιωθα καλά στα ράλι μαζί του και συνειδητοποίησα ότι θα μπορούσα να κάνω κάτι καλό”

“Θα κρατήσω αυτή τη στιγμή για το υπόλοιπο της ζωής μου…”

Στο πιο αστείο περιστατικό της συνέντευξης Τύπου, ο Ναρντί δεν είχε ιδέα για τον ποιόν θα αντιμετωπίσει στον 4ο γύρο του Indian Wells.

Luca Nardi realizing he still has to play more tennis after beating Djokovic

"Tommy Paul for what?" pic.twitter.com/oJxQuy1b64

— The Tennis Letter (@TheTennisLetter) March 12, 2024

BNP PARIBAS OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | SCHEDULE (-10h)

The post Νάρντι: “Ακόμα έχω αφίσα του Νόβακ στο δωμάτιό μου” (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα