Σφράγισε το ντέρμπι με Ντιμιτρόφ ο Μεντβέντεφ (vids)

Δύσκολη πρόκριση στους “16” του BNP Paribas Open εξασφάλισε ο Ντανίλ Μεντβέντεφ, μετά τη νίκη του στα τρία σετ επί του Σεμπάστιαν Κόρντα, στον τελευταίο αγώνα της συναρπαστικής Δευτέρας στο Indian Wells.

Λίγο μετά τον αποκλεισμό-ΣΟΚ του Νόβακ Τζόκοβιτς από τον 20χρονο lucky loser, Λούκα Ναρντί, ο Ρώσος κατάφερε να κάμψει την

αντίσταση του Αμερικανού με 6-4, 5-7, 6-3 μετά από δυόμιση ώρες αμφίρροπης μονομαχίας στο Stadium 2 των εγκαταστάσεων του Indian Wells Tennis Garden και να πάρει την πρόκριση για τον 4ο γύρο της Masters διοργάνωσης, όπου τον περίμενε ο Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ που νωρίτερα επικράτησε 6-3, 6-3 του Αντριάν Μαναρινό.

Got there in the end @daniilmedwed comes through a tricky one, defeating Korda in 3 sets to power into R4 in #TennisParadise! pic.twitter.com/rtQ8ETizSF

Tennis TV (@TennisTV) March 12, 2024

Με τη νίκη του Μεντβέντεφ, συμπληρώθηκε το παζλ της φάσης των “16” του πρώτου ATP Masters της χρονιάς στην Καλιφόρνια η οποία περιλαμβάνει σπουδαίες αναμετρήσεις με φόντο τα προημιτελικά.

The Last 16 at @BNPPARIBASOPEN 2024

(LL) Nardi vs Paul (17)
(9) Ruud vs Monfils
(4) Medvedev vs Dimitrov (13)
(12) Fritz vs Rune (7)

(32) Lehecka vs Tsitsipas (11)
(16) Shelton vs Sinner (3)
(6) Zverev vs de Minaur (10)
Marozsan vs Alcaraz (2)

Choose your last eight…

Tennis TV (@TennisTV) March 12, 2024

Ο Μεντβέντεφ με 10 double faults και μόλις 51% ευστοχία στο 1ο σερβίς, κατάφερε να διατηρήσει τη ψυχραιμία του μετά την απώλεια του 2ου σετ και να κερδίσει τους περισσότερους κρίσιμους πόντους στο καθοριστικό σετ, αφήνοντας με την όρεξη τον 23χρονο Αμερικανό, Νο29 στον κόσμο.

Το Νο4 της παγκόσμιας κατάταξης, αν και δέχθηκε 7 breaks στο ματς, κατάφερε να πετύχει 9 στο σερβίς του αντιπάλου του, τρία εκ των οποίων στο συναρπαστικό τρίτο σετ. Ο Μεντβέντεφ προηγήθηκε δύο φορές στο καθοριστικό κομμάτι αλλά ισοφαρίστηκε ισάριθμες φορές, πριν τελικά καταφέρει να “κλέψει” το ματς με δύο σερί breaks στο σερβίς του Κόρντα.

O 28χρονος άσος, μετά τον αποκλεισμό του Νόβακ Τζόκοβιτς, βλέπει μια χρυσή ευκαιρία για συμμετοχή στον τελικό αν και θα χρειαστεί να παρουσιαστεί πολύ δυνατός στον 4ο γύρο απέναντι στον φορμαρισμένο, εδώ και μήνες, Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ.

Αυτή θα είναι η 10η φορά που θα βρεθούν αντιμέτωποι οι δύο άνδρες, με τον Μεντβέντεφ να προηγείται 6-3 στις μεταξύ τους μονομαχίες αν και ο Βούλγαρος έχει κερδίσει την πιο πρόσφατη, στο Paris Masters 2023.

28 shot rally and THIS winner

Sebastian Korda fighting hard in the third set!#TennisParadise @bnpparibasopen pic.twitter.com/sBrvkuXvyr

Tennis TV (@TennisTV) March 12, 2024

BNP PARIBAS OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | SCHEDULE (-10h)

The post Σφράγισε το ντέρμπι με Ντιμιτρόφ ο Μεντβέντεφ (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα