Τζόκοβιτς: “Το επίπεδό μου ήταν πάρα πολύ κακό” (vid)

Αμηχανία… Αυτή η λέξη μπορεί να περιγράψει με τον καλύτερο τρόπο την εικόνα του Νόβακ Τζόκοβιτς στην τελευταία του συνέντευξη Τύπου στο Indian Wells, μετά τον σοκαριστικό αποκλεισμό του από τη συνέχεια του πρώτου ATP Masters της χρονιάς.

Ο κορυφαίος τενίστας στον κόσμο, υπέστη απρόσμενη κι οδυνηρή ήττα με 6-4, 3-6, 6-3 από τον 20χρονο lucky loser, Λούκα Ναρτνί και δεν μπόρεσε να συνδυάσει

την επιστροφή του στην Καλιφόρνια, μετά από 5 χρόνια, με μια δυνατή πορεία στο τουρνουά.

“Του αξίζουν συγχαρητήρια. Ειδικά στο 3ο σετ έπαιξε απίστευτο τένις. Δεν ήξερα πολλά γι’αυτόν αλλά είδα μερικά παιχνίδια του. Είδα ότι έχει καλά στοιχεία, ειδικά το forehand από τη βασική γραμμή. Είναι ταλαντούχος και κινείται πολύ καλά. Ήταν lucky loser οπότε δεν είχε να χάσει πολλά και άξιζε τη νίκη.

Έμεινα έκπληκτος με το δικό μου επίπεδο που ήταν πραγματικά πολύ κακό. Έτσι συμβαίνει, αν έχεις μια πολύ κακή μέρα και ο άλλος πολύ καλή, το αποτέλεσμα είναι αρνητικό για μένα” δήλωσε αρχικά ο Νόβακ Τζόκοβιτς.

“Θα αναλύσω το τι συνέβη και θα συνεχίσω. Παίζω λιγότερα τουρνουά και είμαι πιο επιλεκτικός στις επιλογές μου, οπότε δεν είναι καλό το αίσθημα όταν φεύγεις νωρίς από ένα μεγάλο τουρνουά. Είχα να παίξω πέντε χρόνια εδώ και ήθελα να τα πάω καλά” πρόσθεσε ο Νόλε ο οποίος αποκάλυψε ότι θα ξεκουραστεί δύο ημέρες και θα αποφασίσει για τη συμμετοχή του στο Miami Masters που ακολουθεί.

Συνεχίζοντας τη αναφορά του για το παιχνίδι, ο Σέρβος πρόσθεσε: “Τον βοήθησα να παίξει καλά και δεν βοήθησα καθόλου τον εαυτό μου. Έκανα πολλά απαίσια λάθη, έπαιξα αμυντικό τένις. Εκείνος μπήκε μέσα, χρησιμοποίησε το χρόνο που είχε, έπαιξε πιο απελευθερωμένα και επιθετικά από εμένα. Το break στο 3-2 του ήταν αρκετό. Είχε αέρα σήμερα αλλά αυτό δεν είναι δικαιολογία. Έπρεπε να τα πάω καλύτερα”.

BNP PARIBAS OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | SCHEDULE (-10h)

The post Τζόκοβιτς: “Το επίπεδό μου ήταν πάρα πολύ κακό” (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα