Ναδάλ: “Τώρα ας μιλήσει μόνο το τένις”

Το εύκολο κομμάτι για τον Ράφαελ Ναδάλ, τελείωσε. Τώρα, ήρθε η ώρα για δράση και σκληρές μάχες εντός courts.

Ο 34χρονος Ισπανός, μετά από δύο εβδομάδες στην Αδελαϊδα όπου είχε δικαίωμα να προπονείται και να βρίσκεται εκτός δωματίου μόνο 5 ώρες την ημέρα, βρίσκεται πλέον στη Μελβούρνη εκεί όπου θα πραγματοποιηθούν τα δύο μεγάλα τουρνουά στην έναρξη της νέας χρονιάς, το ATP Cup (02/02) και το Australian Open

(08/02).

“Όταν φτάσαμε εδώ, είχαμε την καραντίνα αλλά τώρα τελείωσε. Ήρθε η ώρα να μιλήσουμε για τένις” είπε την Κυριακή στους δημοσιογράφους ο σπουδαίος Ισπανός τενίστας.

“Γι’αυτό ήρθαμε εδώ. Να παίξουμε τένις και να προσπαθήσουμε να δώσουμε στους φιλάθλους σε όλο τον κόσμο και στους Αυστραλούς, ένα ωραίο θέαμα. Για όσους συνεχίζουν να ταλαιπωρούνται από την πανδημία, ελπίζουμε να τους διασκεδάσουμε” πρόσθεσε το Νο2 της παγκόσμιας κατάταξης και κάτοχος 20 Grand Slam τίτλων.

Ο Ράφα θα προσπαθήσει να οδηγήσει την Ισπανία στην κατάκτηση του ATP Cup, στη δεύτερη έκδοση της διοργάνωσης. Πέρυσι, ηττήθηκε από τη Σερβία του Νόβακ Τζόκοβιτς.

“Φυσικά και οι συνθήκες είναι διαφορετικές φέτος. Είναι μια ασυνήθιστη κατάσταση για τους περισσότερους από εμάς. Γνωρίζετε ότι συνήθως δεν παίζω την προηγούμενη εβδομάδα πριν από ένα Grand Slam, οπότε είναι μια καινούργια και περίεργη κατάσταση για μένα. Όμως, βρίσκομαι εδώ όπως και οι συμπαίκτες μου για να βάλουμε τα δυνατά μας. Είμαστε έτοιμοι να αγωνιστούμε στο πιο ανταγωνιστικό επίπεδο” είπε ο Ναδάλ που θα αντιμετωπίσει τον Στέφανο Τσιτσιπά και τον Άλεξ ντε Μινόρ στο ATP Cup.

#TeamSpain reporting for #ATPCup action!@RafaelNadal @M_Granollers @pablocarreno91 @BautistaAgut pic.twitter.com/Y9mVat14L2

— ATPCup (@ATPCup) January 31, 2021

The post Ναδάλ: “Τώρα ας μιλήσει μόνο το τένις” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα