Κύργιος: “Δεν μου έλειψε καθόλου το τένις”

Ερωτευμένος με το τένις;

Ούτε καν…

Ο Νικ Κύργιος δεν χάνει στιγμή να επισημαίνει ότι το τένις δεν είναι σε καμία περίπτωση κάτι “ουσιώδες” ή απολύτως απαραίτητο στη ζωή και, παρά το γεγονός ότι έχει να αγωνιστεί σε τουρνουά περίπου 11 μήνες, και πάλι δεν του έλειψε το άθλημα που υπηρετεί!

Από την περσινή διοργάνωση του Ακαπούλκο όταν και έπαιξε μόλις ένα σετ κόντρα στον Ούγκο Ουμπέρ πριν αποσυρθεί λόγω τραυματισμού, έχει να αγωνιστεί ο 25χρονος Αυστραλός τενίστας αλλά ελάχιστα πράγματα πεθύμησε σχετικά

με το τένις.

“Δεν θα σας πω ψέματα, δεν μου έλειψε ιδιαίτερα το τένις. Είμαι ανταγωνιστικός τύπος και προσπαθώ να βγάζω αυτή την πλευρά μου όσο περισσότερο μπορώ. Την έβγαλα στα videogames αυτή την περίοδο. Το άθλημα δεν μου έλειψε”.

“Δεν μου έλειψαν ούτε άνθρωποι στο τουρ με εξαίρεση μόνο τους συμπατριώτες μου και μερικούς ξεχωριστούς φίλους”.

“Τώρα νιώθω πνευματικά φρέσκος και ανανεωμένος. Αισθάνομαι ότι είμαι σε καλή κατάσταση, όλα αυτά είναι σε θεωρητικά επίπεδο, νομίζω κανείς δεν γνωρίζει αν είναι πραγματικά σε καλή κατάσταση. Θα το πάω μέρα με τη μέρα και ελπίζω να το απολαμβάνω” ανέφερε ο Νικ που θα παίξει στο Murray River Open της Μελβούρνης την επόμενη εβδομάδα μαζί με τους Βαβρίνκα, Ντιμιτρόφ και άλλους.

Κώστας Αϊτάκης

The post Κύργιος: “Δεν μου έλειψε καθόλου το τένις” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα