Ναδάλ: “Ο Στέφανος μπορεί να κερδίσει τους πάντες!” – VIDEO

O Ραφαέλ Ναδάλ χαρακτήρισε δύσκολο τον ημιτελικό γύρο κόντρα στον Στέφανο Τσιτσιπά ενώ είναι ήδη πολύ ικανοποιημένος από την παρουσία τους στους “4” του Αυστραλιανού Όπεν!

Μπορεί να ξεκίνησε το φετινό Αυστραλιανό Όπεν δίχως ματς στα πόδια του, μπορεί να μην έπαιξε καν επίσημο ματς για περίπου ένα εξάμηνο, ο master, όμως, των comeback, Ραφαέλ Ναδάλ δείχνει για ακόμη μια φορά την τεράστια του κλάση…

Μέχρι στιγμής στη Μελβούρνη είναι απλά ισοπεδωτικός, δεν έχει χάσει ούτε σετ

ούτε έχει πραγματικά απειληθεί σε κάποιον αγώνα του ενώ έχουμε φτάσει μια ανάσα πριν από τον τελικό!

Αυτός που καλείται, πλέον, να τον σταματήσει δεν είναι άλλος από το πρόσωπο του τουρνουά, ο Στέφανος Τσιτσιπάς που έχει ήδη κερδίσει τον έτερο “αιώνιο”, Ρότζερ Φέντερερ!

Ο Ναδάλ έχει ήδη αντιμετωπίσει δύο φορές στο παρελθόν τον Στέφανο, τρέφει απεριόριστο σεβασμό για τις δυνατότητες του Έλληνα τενίστα και περιμένει έναν πολύ δύσκολο ημιτελικό.

“Δεν υπάρχει εύκολος αντίπαλος στα ημιτελικά. Ο Στέφανος είναι ένας χαρισματικός παίκτης. Μπορεί να κάνει τα πάντα στο γήπεδο και να τα κάνει καλά. Αυτή τη στιγμή έχει πολύ μεγάλη αυτοπεποίθηση καθώς προέρχεται από μεγάλες νίκες”.

“Ο Στέφανος μπορεί να κερδίσει τους πάντες αυτή τη στιγμή. Δεν νομίζω ότι έχουν σημασία τα δύο προηγούμενα ματς που δώσαμε. Είναι ήδη πολύ καλύτερος από τότε. Ελπίζω να φανώ έτοιμος για αυτήν την πρόκληση” ανέφερε με το γνωστό του ταπεινό ύφος ο 32χρονος τενίστας.

“Είμαι ήδη ικανοποιημένος από την παρουσία μου στο τουρνουά. Το να φτάσω στα ημιτελικά Slam μετά από όσα πέρασα είναι σπουδαία υπόθεση” κατέληξε ο “ταυρομάχος” που διεκδικεί την τέταρτη παρουσία του σε τελικό Αυστραλιανού Όπεν την Πέμπτη.

Κώστας Αϊτάκης

The post Ναδάλ: “Ο Στέφανος μπορεί να κερδίσει τους πάντες!” – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα