Βάζει πλώρη για τελικό και κούπα – VIDEO

H πανίσχυρη Πέτρα Κβίτοβα ξεπέρασε το εμπόδιο της Άσλει Μπάρτι και βλέπει τελικό στη Μελβούρνη

Tη 10η συνεχόμενη νίκη της σε διάστημα 12 ημερών, σημείωσε η Πέτρα Κβίτοβα, επιβεβαιώνοντας την κορυφαία φόρμα στην οποία βρίσκεται!

Η 28χρονη Τσέχα, κέρδισε για δεύτερη φορά την Άσλει Μπάρτι, μετά τον τελικό του Sydney International πριν μερικές ημέρες και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Australian Open 2019, όπου την περίμενε η “σταχτοπούτα”,

Ντάνιελ Κόλινς.

Το Νο8 του ταμπλό και του κόσμου, ήταν κυρίαρχη στη Rod Laver Arena και επιβλήθηκε 6-1, 6-4 της νεαρής Αυστραλέζας, επιστρέφοντας στα ημιτελικά της Μελβούρνης μετά από 7 χρόνια!

Η Κβίτοβα, κάτοχος δύο Grand Slam τίτλων στο Wimbledon (2011, 2014), θα αγωνιστεί στον πρώτο ημιτελικό της σε Major τουρνουά μετά τη μαχαιριά που δέχθηκε από ληστή στο σπίτι της το 2016 και παραλίγο να της στοιχίσει τη ζωή.

.@Petra_Kvitova is into her first Slam semifinal since a knife stabbing incident in late 2016 sidelined her from the sport.

Try not to tear up watching this #AusOpen pic.twitter.com/qugNPgQrC6

— #AusOpen (@AustralianOpen) January 22, 2019

Στο αγωνιστικό κομμάτι του προημιτελικού, η Κβίτοβα έσωσε και τα τρία break point της Μπάρτι στο ματς και με τρία break στο σερβίς της αντιπάλου της, έφτασε στη νίκη σε μόλις 68 λεπτά στο κεντρικό court.

Η Τσέχα τελείωσε το ματς με 25 winners έναντι μόλις 8 της Μπάρτι και με δεδομένο ότι θα αντιμετωπίσει την πρωτάρα σε ημιτελική φάση GS, Ντάνιελ Κόλινς, γίνεται αυτόματα το μεγάλο φαβορί για είσοδο στον τελικό της Αυστραλίας!

AUSTRALIAN OPEN WOMEN’S DRAW | OOP (+9h)

The post Βάζει πλώρη για τελικό και κούπα – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα