Citi Open: Δεν πάνε Ουάσινγκτον Ράονιτς και Ίσνερ

Το μπαράζ των αποσύρσεων από City Open καλά κρατούν, καθώς μαζί με τους δύο εξαιρετικούς σέρβερ, Μίλος Ράονιτς και Τζον Ίσνερ το “απουσιολόγιο” του τουρνουά έφτασε τους “8”. Νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα, την απόφασή του να μη συμμετάσχει ανακοίνωσε ο Ντένις Σαποβάλοφ, ενώ το ίδιο έκανε και ο Χούμπερτ Χουρκάτς. 

Τελευταία φορά που αγωνίστηκε ο Μίλος Ράονιτς, ήταν στο τουρνουά του Μαϊάμι, τον περασμένο Μάρτιο. Έκτοτε δεν έχει αγωνιστεί ούτε στα 2 Majors που ακολούθησαν (Roland Garros, Wimbledon) και φυσικά ούτε στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Την

Παρασκευή (30/7) εκτός από τους Ράονιτς και Ίσνερ, την απόσυρσή τους από τη διοργάνωση ανακοίνωσαν και οι Ντόμινικ Κέπφερ, Χαούμε Μουνάρ και Κουόν Σου-Γου.

Θυμίζουμε ότι στο τουρνουά το οποίο θα πραγματοποιηθεί το διάστημα (2-8/8) θα αγωνιστεί ο Ράφα Ναδάλ (για 1η φορά στην καριέρα του) που τοποθετήθηκε στο Νο1 του ταμπλό.

Εκτός από τον 35χρονο Ισπανό το παρών θα δώσουν και οι Φελίξ Οζέρ-Αλιασίμ, Άλεξ ντε Μινόρ, Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ, Γιανίκ Σίνερ, ενώ μεγάλο ερωτηματικό είναι ο Κάρεν Χατσάνοφ, ο οποίος θα αγωνιστεί την Κυριακή (1/8) στον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων κόντρα στον Αλεξάντερ Ζβέρεφ.

Απουσίες – Αντικαταστάτες

Χούμπερτ Χουρκάτς (Πολωνία) – Εμίλ Ρουσουσβόρι (Φινλανδία)Τζον Ίσνερ (ΗΠΑ) – Αντρέας Σέπι (Ιταλία)Ντόμινικ Κέπφερ (Γερμανία) – Ίλια Ιβάσκα (Λευκορωσία)Κουόν Σουν Γου (Ν. Κορέα) – Τζέιμς Ντάκγουορθ (Αυστραλία)Χαούμε Μουνάρ (Ισπανία) – Κέβιν Άντερσον (Ν. Αφρική)Γκουίντο Πέγια (Αργεντινή) – Στιβ Τζόνσον (ΗΠΑ)Άλμπερτ Ράμος Βινιόλας (Ισπανία) – Τζόρνταν Τόμπσον (Αυστραλία)Μίλος Ράονιτς (Καναδάς) – Ρικάρντας Μπεράνκις (Λιθουανία)Ντένις Σαποβάλοφ (Καναδάς) – Ιγκόρ Γκερασίμοφ

Θάνος Σταθόπουλος

The post Citi Open: Δεν πάνε Ουάσινγκτον Ράονιτς και Ίσνερ appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα