Ναδάλ: “Δεν έχει σημασία που λείπουν οι Ρότζερ, Νόβακ”

12:47 5/8/2019 - Πηγή: Tennis24
Απόλυτα αφοσιωμένος στην αποστολή του ο Ράφαελ Ναδάλ που κυνηγάει τον 5ο του τίτλο στο Rogers Cup

Ελλείψει των Φέντερερ και Τζόκοβιτς, ο Ράφαελ Ναδάλ είναι το μοναδικό μέλος της χρυσής τριάδας που θα πάρει μέρος στο πρώτο Masters προετοιμασίας για το Αμερικανικό Όπεν, στο Μόντρεαλ αυτή την εβδομάδα.

Ο 33χρονος Ισπανός, έχει μια ιδιαίτερη σχέση με τη διοργάνωση αφού στον Καναδά κατέκτησε τον πρώτο του hard court Masters τίτλο, σε ηλικία 19 ετών με νίκη επί του Αντρέ Αγκάσι στον τελικό

Μιλώντας στους δημοσιογράφους την Κυριακή, ο Θρυλικός Ναδάλ

αναφέρθηκε στην απουσία των δύο μεγάλων του αντιπάλων, λέγοντας ότι δεν εχει σημασία αν λείπουν αφού στο ταμπλό παραμένουν σπουδαίοι αντίπαλοι.

“Όταν πηγαίνω σε ένα τουρνουά, προσπαθώ να δουλέψω πάνω στα δικά μου πράγματα και στο δικό μου παιχνίδι. Δεν έχει σημασία αν ο Νόβακ ή ο Ρότζερ δεν είναι εδώ. Υπάρχουν πολλοί σπουδαίοι παίκτες εδώ, οπότε θα πρέπει να προετοιμάσω τον εαυτό μου όσο το δυνατόν καλύτερα γίνεται για να είμαι έτοιμος για δράση” δήλωσε ο Ράφα.

Τα hard courts τουρνουά, είναι και τα πιο απαιτητικά για το σώμα του Ναδάλ ο οποίος έχει λείψει περισσότερο από οποιονδήποτε μεγάλο αντίπαλό του, λόγω τραυματισμού. Ο ίδιος δεν θέλει να σκέφτεται έτσι…

“Αν αρχίσω να σκέφτομαι οτι ίσως αντιμετωπίσω πρόβλημα, δεν θα μπορέσω να παίξω ελεύθερα. Το μόνο που πρέπει να σκέφτομαι είναι η μπάλα, ο αντίπαλος και πως μπορώ να παίξω το καλύτερό μου. Δεν ανησυχώ. Αν συμβεί, θα το δεχθώ και θα προχωρήσω. Αν σκέφτεσαι αρνητικά, υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες να συμβεί αυτό που σκέφτεσαι” υπογράμμισε.

Πέρυσι, ο Ναδάλ κέρδισε τον Στέφανο Τσιτσιπά στον τελικό του Rogers Cup, στο Μόντρεαλ όμως αυτός που φαίνεται πως έχει κλέψει την καρδιά του Ισπανού, είναι ο 18χρονος Καναδός, Φίλιξ-Οζέρ Αλιασίμ που έχει πρωταγωνιστήσει στη φετινή σεζόν.

“Μου αρέσει ο χαρακτήρας του. Έχει πολύ καλή παιδεία και είναι ωραίος τύπος. Είναι παθιασμένος με το άθλημα. Είναι ένας από τους παίκτες που θέλω να δω στην κορυφή του αθλήματος και να κερδίζει μεγάλους τίτλους, γιατί το αξίζε” είπε ο Ράφα.

ROGERS CUP SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-7h) | TV SCHEDULE

The post Ναδάλ: “Δεν έχει σημασία που λείπουν οι Ρότζερ, Νόβακ” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα