Κύργιος: “Και όμως είμαι πρότυπο για πολλούς”

19:24 4/8/2019 - Πηγή: Tennis24
Ο Νικ Κύργιος αισθάνεται πιο απελευθερωμένος από ποτέ στην Ουάσιγκτον και μίλησε για την ευθύνη που κουβαλάει ως πρότυπο για πολλά παιδιά.

Μία “τρελή” εβδομάδα στην Ουάσιγκτον έχει οδηγήσει τον Νικ Κύργιο στον τελικό ακόμα μίας διοργάνωσης ATP 500 έχοντας ήδη κερδίσει φέτος το Ακαπούλκο.

Ο 24χρονος τενίστας ήταν και πάλι Ντόκτορ Τζέκιλ και Μίστερ Χάιντ στον “τρελό” ημιτελικό κόντρα στον Στέφανο Τσιτσιπά παίζοντας φανταστικά στο πρώτο και ψυχωμένα στο τρίτο σετ αφού

είχε γίνει μία “κακή” παρένθεση στο δεύτερο σετ με τα γνωστά του τάντρουμ συνοδευόμενα από έλλειψη σοβαρής προσπάθειας.

Σε κάθε περίπτωση, ο Νικ κατάφερε να “αποδράσει” από αυτόν τον αγώνα κόντρα στον Έλληνα πρωταθλητή και να δώσει συνέχεια σε μία πολύ θετική εβδομάδα στο Citi Open.

“Θα υπάρχουν πάντα δύο πλευρές σε μένα. Είναι απόρροια του τρόπου που αγωνίζομαι και του πώς βλέπω τα πράγματα. Στο τέλος του ματς, προσπαθώ πάντα να εστιάσω στα θετικά ακόμα και αν πολλές φορές δεν τα βρίσκω” αναφέρει ο Νικ.

“Είτε σας αρέσει είτε όχι, είμαι πρότυπο για πάρα πολλούς ανθρώπους. Συναναστρέφομαι διαρκώς παιδιά σε όποιο τουρνουά και αν αγωνίζομαι. Με επιλέγουν για κάποιον λόγο προφανώς. Ξέρω ότι πολλά παιδιά με σέβονται και αυτό οφείλει να μου δίνει κίνητρο να προσπαθώ περισσότερο” πρόσθεσε.

“Ξέρετε, ήμουν υπέρβαρο παιδί και όλοι μου έλεγαν ότι εξαιτίας αυτού δεν θα γινόμουν ποτέ αρκετά καλός στο τένις. Τους βγάζω λάθος καθημερινά. Έχω κερδίσει όλους τους κορυφαίους του κόσμου με το δικό ξεχωριστό στιλ. Δεν προτίθεμαι να το αλλάξω” κατέληξε ο Κύργιος που αγωνίζεται στον τελικό της Ουάσιγκτον κόντρα στον Ντανίλ Μεντβέντεφ.

Κώστας Αϊτάκης

The post Κύργιος: “Και όμως είμαι πρότυπο για πολλούς” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα