Τσιτσιπάς: “Χρειαζόμαστε παίκτες σαν τον Κύργιο”

21:43 4/8/2019 - Πηγή: Tennis24
Μπορεί να ηττήθηκε με πικρό τρόπο από τον Νικ Κύργιο στα ημιτελικά της Ουάσιγκτον, ωστόσο, ο Στέφανος Τσιτσιπάς προσέφερε “ασπίδα” προστασίας προς τον Αυστραλό τενίστα περιγράφοντας τον σαν κάτι που χρειάζεται το τένις!

Αν η πρώτη γεύση του μεταξύ τους rivalry ήταν ένα τόσο διασκεδαστικό ματς όσο αυτό που είδαμε στα ημιτελικά της Ουάσιγκτον, φανταστείτε τι θα δούμε στη συνέχεια…

Ξεκίνησαν την εβδομάδα ως συμπαίκτες στα διπλά για να καταλήξουμε σε έναν δραματικό μεταξύ τους ημιτελικό όπου τα είδαμε όλα από ένα απίστευτο σόου του Κύργιου, τα γνωστά νεύρα του Αυστραλού αλλά

και το delivery…παπουτσιών από τον Αυστραλό προς τον Τσιτσιπά!

Στο τέλος, ο Στεφ ηττήθηκε με πικρό τρόπο καθώς έχασε match point στην προσπάθεια του να γυρίσει το ματς από το 1-5 του tie break του τρίτου σετ, ωστόσο, μόνο καλά λόγια είπε για τον συμπαίκτη του στα διπλά.

“Για μένα, ο Νικ είναι υποτιμημένος. Υποθέτω ότι το rivalry μας θα είναι εντυπωσιακό. Κάποιοι τον αγαπούν, κάποιοι τον μισούν. Εγώ πιστεύω ότι είναι κάτι καλό για το τένις”.

“Προσθέτει κάτι που δεν το έχει κανείς. Χωρίς αυτόν όλα μοιάζουν τόσο σοβαρά. Προσφέρει διασκέδαση στο τένις” πρόσθεσε ο Στεφ που έχει πλέον αποκαταστήσει τις σχέσεις του με τον Κύργιο και οι δυο τους έχουν ξεκινήσει από νέα βάση αυτήν την εβδομάδα.

Κώστας Αϊτάκης

The post Τσιτσιπάς: “Χρειαζόμαστε παίκτες σαν τον Κύργιο” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα