Ναδάλ: “Αξέχαστη στιγμή η ισοφάριση του Ρότζερ”

09:31 7/5/2021 - Πηγή: Tennis24

Ο Ράφεαλ Ναδάλ προκρίθηκε στα προημιτελικά του Mutua Madrid Open αλλά δεν ήταν η μόνη επιτυχία του την Πέμπτη καθώς η διάσημη ακαδημία Laureus τον βράβευσε για τα μοναδικά του επιτεύγματα το 2021 και συγκεκριμένα για τον ιστορικό 13ο τίτλο στο Γαλλικό Όπεν με τον οποίον ισοφάρισε το σπουδαιότερο ρεκόρ στην ιστορία του αθλήματος, τα 20 Grand Slams του Ρότζερ Φέντερερ.

Ο 34χρονος Ισπανός, στο μήνυμά του στα social media, δήλωσε πανευτυχής για τη βράβευση ως ο κορυφαίος αθλητής της προηγούμενης σεζόν και τόνισε το πόσο

σημαντικό ήταν για τον ίδιο να ισοφαρίσει τον αντίζηλο και φίλο του Φέντερερ.

“Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου γι’αυτό το βραβείο. Είχα απέναντί μου σπουδαίους ανταγωνιστές. Οι συνυποψήφιοί μου άξιζαν το βραβείο το ίδιο με εμένα και δεν μπορώ να είμαι περισσότερο χαρούμενος. Κερδίζοντας το Γαλλικό Όπεν και ισοφαρίζοντας τα 20 Grand Slam του Ρότζερ Φέντερερ, ήταν μια αξέχαστη στιγμή για μένα. Σημαίνει πολλά για μένα να ισοφαρίζω τον μεγάλο αντίζηλό μου αλλά την ίδια στιγμή και έναν σπουδαίο φίλο μου. Είναι κάτι πολύ ξεχωριστό μετά από όλα όσα έχουμε περάσει μαζί μέσα και έξω από το γήπεδο.

Η πανδημία που περνάμε είναι άνευ προηγουμένου και θέλω να δηλώσω τη συμπαράστασή μου σε όλες τις οικογένειες που υπέφεραν ή έχασαν κάποιον δικό τους”

The post Ναδάλ: “Αξέχαστη στιγμή η ισοφάριση του Ρότζερ” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα