Δεύτερος σερί τελικός για Σαμπαλένκα (vid)

23:42 6/5/2021 - Πηγή: Tennis24

Ποιος είδε την Αρίνα Σαμπαλένκα και δεν την φοβήθηκε. Η Λευκορωσίδα “πάτησε” και την Αναστασία Παβλιουτσένκοβα το βράδυ της Πέμπτης στη Μαδρίτη και προκρίθηκε στον δεύτερο διαδοχικό της τελικό στο Tour της WTA.

Η Νο7 τενίστρια στην παγκόσμια κατάταξη, έχασε μόλις πέντε γκέιμς από την 29χρονη Ρωσίδα και “σφράγισε” τη θέση της στον μεγάλο τελικό του φετινού τουρνουά της Μαδρίτης, όπου θα αντιμετωπίσει την επίσης “καυτή”, Άσλεϊ Μπάρτι.

Μετά από 65 λεπτά αγώνα, η Σαμπαλένκα επικράτησε της Παβλιουτσένκοβα

με 6-2, 6-3 και το Σάββατο θα διεκδικήσει τον παρθενικό της τίτλο στη χωμάτινη επιφάνεια.

Αυτήν ήταν η 9η νίκη της 23χρονης στη φετινή clay court season, στα 10 ματς που έχει δώσει. Το εντυπωσιακό όμως, είναι το ιστορικό της μοναδικής της ήττας, καθώς ήρθε από την Άσλεϊ Μπάρτι, στον τελικό της Στουτγκάρδης, πριν λίγες ημέρες.

Οι δυο πιο φορμαρισμένες τενίστριες του γυναικείου Tour, διασταύρωσαν τα ξίφη τους στις 25 Απριλίου, με την Αυστραλή να αναδεικνύεται πρωταθλήτρια στο Porsche Tennis Grand Prix.

Η Σαμπαλένκα πάντως, αυτή την εβδομάδα δείχνει πιο τρομακτική από τότε. Έχει χάσει μόλις 17 γκέιμς, σε πέντε αγώνες της στην πρωτεύουσα της Ισπανίας. Τι σημαίνει αυτό ; Ότι έχει χάσει μέσο όρο… 3.6 γκέιμς ανά ματς!

Απίθανες επιδόσεις από την Λευκορωσίδα, που έχει φορτσάρει για τα καλά.

WTA MADRID OPEN DRAW | DOUBLES | OOP (-1h)

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Δεύτερος σερί τελικός για Σαμπαλένκα (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα