Ο Ίσνερ έστειλε σπίτι του τον Ρούμπλεφ (vid)

18:52 6/5/2021 - Πηγή: Tennis24

Ο Αντρέι Ρούμπλεφ κέρδισε περισσότερους πόντους από τον Τζον Ίσνερ στον μεταξύ τους αγώνα για τον 3ο γύρο του Mutua Madrid Open, όμως ηττήθηκε μετά από ένα πολύ κλειστό παιχνίδι που κρίθηκε στο tie-break του καθοριστικού σετ.

Ο Ρώσος κέρδισε 108 πόντους στο ματς, έναντι 95 του Ίσνερ, όμως ο Αμερικανός ήταν αυτός που στο τέλος πανηγύρισε την πρόκριση για τα προημιτελικά του Masters της Ισπανίας, μετά από δυο ώρες και 12 λεπτά μάχης.

Ο Ίσνερ, μετά τις νίκες

επί των Μιομίρ Κετσμάνοβιτς και Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγκούτ, απέκλεισε και το Νο6 του ταμπλό, σερβίροντας εντυπωσιακά καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης. Τελικό σκορ 7-6(4), 3-6, 7-6(4) για τον 36χρονο.

STILL standing tall @JohnIsner knocks Rublev out of Madrid and reaches the last 8 with a 7-6 3-6 7-6 victory pic.twitter.com/BV6jcsCEOE

Tennis TV (@TennisTV) May 6, 2021

Στους 29 άσους σταμάτησε το κοντέρ για τον Αμερικανό γίγαντα, που πέτυχε τρίτη διαδοχική νίκη στο χώμα, βελτιώνοντας σε 4-1 το σερί του στα tie-breaks που έχει παίξει φέτος στη Μαδρίτη.

Στα προημιτελικά, ο Ίσνερ θα αντιμετωπίσει τον Ντομινίκ Τιμ, ο οποίος νωρίτερα δυσκολεύτηκε για να κάμψει την αντίσταση του Άλεξ Ντε Μινόρ. Θα είναι ο τρίτος προημιτελικός καριέρας για τον Ίσνερ στην πρωτεύουσα της Ισπανίας.

Όσον αφορά τον Ρούμπλεφ, αυτήν ήταν η τρίτη ήττα του στη φετινή χωμάτινη σεζόν, στα δέκα ματς που έχει δώσει μέχρι στιγμής.

MADRID OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES | OOP (-1h)

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Ο Ίσνερ έστειλε σπίτι του τον Ρούμπλεφ (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα