Ο Σαποβάλοφ συμπονεί τον Νόλε γιατί ξέρει ακριβώς τι περνάει

11:17 7/9/2020 - Πηγή: Tennis24

Ο Ντένις Σαποβάλοφ, λίγο μετά την πρόκρισή του στον πρώτο προημιτελικό Grand Slam της καριέρας του, εξέφρασε τη συμπάθεια και τη συμπόνοια του σε ότι περνάει ο Νόβακ Τζόκοβιτς, γνωρίζοντας καλύτερα από τον καθένα τη δύσκολη θέση που βρέθηκε ο Σέρβος.

Πριν από 3.5 χρόνια, ο Καναδός τενίστας είχε βρεθεί σε παρόμοια θέση, όταν μέσα στα νεύρα του, χτύπησε με δύναμη το μπαλάκι και βρήκε τον chair umpire στο μάτι με αποτέλεσμα να αποκλειστεί με default από τον αγώνα

για το Davis Cup.

Δείτε το βίντεο με το περιστατικό

Μετά τη νίκη επί του Νταβίντ Γκοφάν και τον αποκλεισμό του Τζόκοβιτς, ο Σαποβάλοφ θα αντιμετωπίσει τον Πάμπλο Καρένιο Μπούστα στα προημιτελικά του US Open.

“Είναι πολύ λυπηρό για όλους. Έχω βρεθεί σε αυτή την κατάσταση και ξέρω ακριβώς τι αισθάνεται τώρα ο Νόβακ. Φυσικά και δεν είχε πρόθεση να χτυπήσει την επόπτρια. Ευτυχώς είναι καλά. Θα μπορούσε να είχε καταλήξει πολύ άσχημα όλο αυτό. Ελπίζω ο Νόβακ να μπορέσει να το ξεπεράσει σύντομα. Πρέπει να μάθει από αυτό το μάθημα. Αλλά στάθηκε εξαιρετικά άτυχος” είπε για το περιστατικό ο Σαποβάλοφ.

Όσον αφορά το “ανοικτό” ταμπλό, ο Καναδός δήλωσε ενθουσιασμένος που θα βγει ένας νέος πρωταθλητής στο Αμερικανικό Όπεν.

“Προφανώς και η απουσία των τοπ παικτών, ανοίγει το ταμπλό για όλους. Είναι σπουδαίο για το άθλημα που θα έχει έναν νέο πρωταθλητή Grand Slam. Ήταν βαρετό να βλέπεις τους ίδιους και τους ίδιους να κερδίζουν τα Grand Slam”

The post Ο Σαποβάλοφ συμπονεί τον Νόλε γιατί ξέρει ακριβώς τι περνάει appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα