Μουμπαντάλα: Έξω ο Τιάφο, μέσα ο Τσόριτς

Ο Κροάτης Μπόρνα Τσόριτς θα κάνει το ντεμπούτο του στο Mubadala World Tennis Championship στο Άμπου Ντάμπι το βράδυ της Παρασκευής (16/12) κόντρα στον Αντρέι Ρούμπλεφ, μετά την απόσυρση του Αμερικανού Φράνσις Τιάφο, λόγω τραυματισμού. 

Borna Coric replaces Frances Tiafoe (injury) at exho event in Abu Dhabi.
Updated

draw/schedule: pic.twitter.com/0ej7BxE5mS

— Michal Samulski (@MichalSamulski) December 14, 2022

Ο 26χρονος Κροάτης, ο οποίος έχει κερδίσει τόσο τον Κάμερον Νόρι, όσο και τον Στέφανο Τσιτσιπά (που επίσης θα αγωνιστούν στο Άμπου Ντάμπι) στο Σινσινάτι τον περασμένο Αύγουστο το οποίο και κατέκτησε, εμφανίστηκε ενθουσιασμένος με την πρώτη του συμμετοχή στο τουρνουά επίδειξης. 

“Είμαι ενθουσιασμένος που θα κάνω το ντεμπούτο μου στο Mubadala World Tennis Championship  στο Άμπου Ντάμπι. Ξέρω ότι υπάρχουν πολλοί Κροάτες στην περιοχή οπότε θα είναι υπέροχο να παίξω μπροστά τους. Το να αγωνιστώ σε αυτό το τουρνουά απέναντι σε τόσο δυνατούς παίκτες είναι το τέλειο ξεκίνημα για τη νέα σεζόν.”, είπε ο Τσόριτς

Update

@Borna_Coric replaces @FTiafoe, who is ruled out through injury.#MWTC #ThisIsMWTC pic.twitter.com/ai7BFanBL6

— Mubadala World Tennis Championship (@MubadalaWTC) December 14, 2022

Το φετινό Mubadala World Tennis Championship θα διεξαχθεί το διάστημα 16-18 Δεκεμβρίου και περιλαμβάνει έξι από τους κορυφαίους παίκτες του Tour καθώς και δύο από τις καλύτερες παίκτριες τη Νο2 του κόσμου Ονς Ζαμπέρ και την πρωταθλήτρια του US Open το 2021 Έμμα Ραντουκάνου.

The post Μουμπαντάλα: Έξω ο Τιάφο, μέσα ο Τσόριτς appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα