Μόντε Κάρλο: Ραμ και Σάλσμπουρι το σήκωσαν στο διπλό (vids)

Οι δυο κορυφαίοι διπλίστες αυτή τη στιγμή στο Tour, ο Τζο Σάλσμπουρι (Νο1) και ο Ραζίβ Ραμ (Νο2), κατέκτησαν τον τίτλο στο διπλό του Monte Carlo Masters, κερδίζοντας μετά από έναν πολύ κλειστό τελικό, τους Ρόμπερτ Φάρα (Νο12) και Χουάν Σεμπαστιάν Καμπάλ (Νο12).

Μετά από μια ώρα και 40 λεπτά αγώνα, Ραμ και Σάλσμπουρι επικράτησαν των δυο Κολομβιανών με 6-4, 3-6, 10-7 και στέφθηκαν πρωταθλητές ως δίδυμο, για

2η φορά φορά σε Masters τουρνουά.

Οι δυο τους έχουν κατακτήσει παρέα το Αυστραλιανό Όπεν (2020) και το Αμερικανικό Όπεν (2021), με το Monte Carlo Masters να είναι το 1ο μεγάλο χωμάτινο event που κάνουν δικό τους.

Ram/Salisbury are champions in Monte-Carlo!

Top seeds @RajeevRam & @joesalisbury92 clinch their second Masters 1000 title as a team after Toronto last year – defeating Cabal/Farah 6-4 3-6 [10-7] in the #RolexMCMasters final pic.twitter.com/Y9f1BjRqF1

Tennis TV (@TennisTV) April 17, 2022

Στο ντεμπούτο του ως Νο1 τενίστας στην παγκόσμια κατάταξη του διπλού, ο Σάλσμπουρι έδειξε γιατί είναι κορυφαίος, βγάζοντας πέρα τις υποχρεώσεις του με εντυπωσιακές εμφανίσεις στο Μονακό.

Μετά το ματς… δεν το πίστευε ο Βρετανός, που τόνισε στις δηλώσεις του:

“Είναι τεράστιο επίτευγμα για εμάς. Ξέρουμε ότι μπορούμε να παίξουμε πολύ καλά, αλλά τα προηγούμενα χρόνια δεν το βρίσκαμε στο χώμα. Αυτό το αποτέλεσμα είναι πραγματικά πολύ μεγάλο για το δίδυμό μας”.

Όσον αφορά τον Ραμ ; Ο Αμερικανός αισθάνεται ευλογημένος, που έχει δίπλα του τον κορυφαίο όλων: “Έχω τον καλύτερο παίκτη του κόσμου στην ομάδα μου. Αυτό βοηθάει πολύ. Είναι ο 1ος τίτλος μας στο χώμα, παρά το γεγονός ότι παίζουμε τέσσερα χρόνια μαζί. Πάντα πιστεύαμε ότι στο χώμα δεν είμαστε τόσο καλοί”.

Get yourself a friend who hypes you up like @RajeevRam does with @joesalisbury92 #RolexMCMasters pic.twitter.com/xravhuCSIE

Tennis TV (@TennisTV) April 17, 2022

MONTE CARLO MASTERS SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW l OOP (-1h)

The post Μόντε Κάρλο: Ραμ και Σάλσμπουρι το σήκωσαν στο διπλό (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα