Serbia Open: Στο δρόμο του Τζόκοβιτς ο Τιμ (draw)

Η προσπάθεια επανόδου του Νόβακ Τζόκοβιτς στο tour, συνεχίζεται στη γενέτειρα του σπουδαίου Σέρβου στο Βελιγράδι.

Ο Νόλε θα αγωνιστεί για 6η φορά στο τουρνουά της πατρίδας του και θα προσπαθήσει να κατακτήσει τον 4ο τίτλο του στην πρωτεύουσα της Σερβίας.

Το Νο1 του κόσμου θα αγωνιστεί στο τρίτο του τουρνουά στη χρονιά, μετά τους δύο πρόωρους αποκλεισμούς σε Ντουμπάι (προημιτελικά: Βέσελι) και Μόντε Κάρλο (2ος γύρος: Νταβίντοβιτς-Φοκίνα).

Η κλήρωση του Serbia Open της σειράς ATP 250 πραγματοποιήθηκε

το Σάββατο και ο Τζόκοβιτς διασταυρώνεται με τον Ντόμινικ Τιμ στα προημιτελικά της χωμάτινης διοργάνωσης, με τον Αυστριακό να κάνει άλλη μια προσπάθεια να επιστρέψει μετά το σοβαρό τραυματισμό του.

Ο 27χρονος Τιμ, πρώην Νο3 και νυν Νο50 στον κόσμο, θα παίξει μόλις στο 2ο τουρνουά του μετά τον Ιούνιο του 2021, έχοντας πραγματοποιήσει την επιστροφή του σε Challenger της Μαρμπέγια τον Μάρτιο όπου αποκλείστηκε στον 1ο γύρο.

Βέβαια, για να φτάσει στα προημιτελικά και σε ένα πιθανό ραντεβού με τον Τζόκοβιτς, ο Τιμ θα πρέπει να αποκλείσει τον Τζον Μίλμαν στον 1ο γύρο του Βελιγραδίου και έναν εκ των Κετσμάνοβιτς-Γκασκέ στους “16”.

Ο Τζόκοβιτς που έχει bye στον 1ο γύρο, περιμένει το νικητή της Σέρβικης αναμέτρησης Τζέρε-Μετζέντοβιτς (WC).

Επίσης στο πάνω μέρος του ταμπλό βρίσκονται οι 3-Κάρεν Χατσάνοφ και 8-Φίλιπ Κραϊνοβιτς που είναι πιθανοί αντίπαλοι του Νόλε στα ημιτελικά.

2-Ρούμπλεφ, 4-Καράτσεφ, 5-Γκαρίν και 6-Φονίνι είναι οι τέσσερις seeds στο κάτω μέρος του ταμπλό.

SERBIA OPEN DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-1h)

The post Serbia Open: Στο δρόμο του Τζόκοβιτς ο Τιμ (draw) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Serbia Open, Τζόκοβιτς, Τιμ,Serbia Open, tzokovits, tim