Τσιτσιπάς: “Θα τα δώσω όλα για το τρόπαιο”

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, αμέσως μετά τη σπουδαία νίκη επί του Αλεξάντερ Ζβέρεφ, μίλησε για το γεγονός ότι βρίσκεται για 2η συνεχόμενη χρονιά στον τελικό του Monte Carlo Masters και έδωσε σύνθημα νίκης ενόψει της μάχης της Κυριακής (17/4).

Ο Έλληνας πρωταθλητής ρωτήθηκε για το πόσο επηρεάστηκε από το “θρίλερ” κόντρα στον Ντιέγκο Σβάρτσμαν, ενώ είπε δυο λόγια για τον αντίπαλό του στον τελικό, Αλεχάντρο Νταβίντοβιτς Φοκίνα.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το γεγονός ότι λίγες ώρες πριν το ματς με τον Ζβέρεφ, έδωσε τεράστια μάχη κόντρα στον Σβάρτσμαν, μέχρι τα μεσάνυχτα:

“Δεν ξέρω αν ο χθεσινός αγώνας μου έδωσε ρυθμό σήμερα, αλλά έπαιξα πολύ καλά. Είχα καλές εμπνεύσεις στο γήπεδο. Ξέρω, ότι αύριο θα έχω απέναντί μου έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο και θα προσπαθήσω να πάρω το καλύτερο που μπορώ από τον σημερινό αγώνα, για να το μεταφέρω στον αγώνα της Κυριακής.

Για τον τρόπο παιχνιδιού του στο χώμα: “Προσπαθώ να βγάλω στην επιφάνεια το καλύτερό μου τένις και δεν σκέφτομαι υπερβολικά πολύ τα χτυπήματά μου. Ξέρω πως μπορώ να χρησιμοποιήσω το σερβίς μου σαν όπλο και τα χτυπήματά μου από τη βασική γραμμή, ενώ τα ανεβάσματα στο φιλέ είναι ένα μπόνους”.

Για τον αντίπαλό του στον τελικό: “Ο Αλεχάντρο (Νταβίντοβιτς Φοκίνα) είναι σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση. Είναι ένας πολύ δύσκολος αντίπαλος, τον έχω αντιμετωπίσει και στο παρελθόν, όμως τώρα, είναι σαφέστατα βελτιωμένος σε σχέση με την τελευταία φορά που παίξαμε. Θα τα δώσω όλα για να κερδίσω ξανά αυτό το τρόπαιο”.

MONTE CARLO MASTERS SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW l OOP (-1h)

The post Τσιτσιπάς: “Θα τα δώσω όλα για το τρόπαιο” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα