Μόντε Κάρλο: Ο Φριτς έκλεισε ραντεβού 8άδας με Τσιτσιπά (vids)

O Τέιλορ Φριτς χρειάστηκε μία ώρα και 44 λεπτά, αλλά και την ανατροπή απέναντι στον ανερχόμενο Τσέχο, Γίρι Λεχέτσκα επικρατώντας με 4-6, 6-4, 6-1 εξασφαλίζοντας την πρόκριση στα προημιτελικά του Μόντε Κάρλο για 2η σερί χρονιά. 

Ο Αμερικανός και Νο10 στην παγκόσμια κατάταξη, σημείωσε την 22η νίκη του στη σεζόν (22-6) και τη 7η στο τουρνουά (7-2), αλλά και την 51η καριέρας σε ATP Masters 1000 (51-37), ωστόσο για να γίνει αυτό χρειάστηκε να αφήσει πίσω του το κακό 1ο set,

βρίσκοντας λύσεις στο εξωπραγματικό service του Λεχέτσκα, με τον Τσέχο να τελειώνει το 1ο μέρος του αγώνα με 94% κερδισμένους πόντους στο 1ο service! 

Ένα break ήταν αρκετό για τον Τσέχο για να πάρει το προβάδισμα με 1-0 στο παιχνίδι με τον 21χρονο να κάνει το 2-1 και στη συνέχεια το 3-1. Από εκεί και πέρα ο Φριτς δεν μπορούσε να βρει λύσεις στο αντίπαλο service και ο Λεχέτσκα έφτασε σε εύκολα hold. 

Στο 2ο σκέλος ο Φριτς βρήκε πρώτος break (2-0) με τον Λεχέτσκα όμως να το παίρνει αμέσως πίσω ισοφαρίζοντας σε 2-2, αλλά τον Αμερικανό να “χτυπάει” και πάλι, αλλά αυτή τη φορά στο τέλος, σπάζοντας το service του Τσέχου στο 10ο game και με 6-4 ισοφάρισε σε 1-1.

Στο decider ο Φριτς προηγήθηκε ξανά με 2-0, έχοντας κάνει αρχικά ένα τεράστιο hold (1-0), ενώ στη συνέχει βρήκε ένα ακόμη break κάνοντας το 5-1 “κλειδώνοντας” ουσιαστικά τη νίκη κάτι που έκανε αμέσως μετά στο service του. 

Στην 8άδα θα αντιμετωπίσει τον Στέφανο Τσιτσιπά που νωρίτερα απέκλεισε εύκολα τον Χιλιανό, Νίκολας Τζάρι με 6-3, 6-4. 

MONTE CARLO MASTERS SINGLES DRAW | DOUBLES | OOP (-1h)

The post Μόντε Κάρλο: Ο Φριτς έκλεισε ραντεβού 8άδας με Τσιτσιπά (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα