Μόντε Κάρλο: Έβγαλε εκτός τον Ρούνε ο Σίνερ και μπήκε 4άδα (vid)

Ακάθεκτος στο Μόντε Κάρλο ο Γιανίκ Σίνερ! Ο 22χρονος Ιταλός δε βάζει φρένο πουθενά, και νικώντας τον Χόλγκερ Ρούνε με 6-4, 6-7(6), 6-3 παίρνει την πρόκριση για τα ημιτελικά της ATP Masters 1000 διοργάνωσης για δεύτερη διαδοχική, αλλά και συνεχόμενη φορά.

Αυτή είναι η 25η νίκη του No2 του κόσμου τη φετινή σεζόν (25-1), αλλά και η 9η σερί από το Μαϊάμι και μετά. Μέτρησε 26 winners και 5 άσους απέναντι στον 20χρονο Δανό αντίπαλό του, ενώ υπέπεσε σε 14 αβίαστα και 2 διπλά

σφάλματα, καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Είχε 87% σε κερδισμένους πόντους πίσω από το πρώτο του service, ενώ ήταν συνεπής και πίσω από το δεύτερο (68%). Και ο Ρούνε στάθηκε καλά πίσω από το πρώτο του service, έχοντας 82% σε κερδισμένους πόντους, ωστόσο υστέρησε από το δεύτερο (49%).

Κλειδί για τη νίκη του σήμερα ήταν το γεγονός πως δεν επέτρεψε στον Δανό να βρει break, σβήνοντας και τα 2 BP του, ενώ ο ίδιος εκμεταλλεύτηκε 2/8 ευκαιρίες του. Έχασε 2 MP στο δεύτερο set να κλείσει εκεί το ματς, αλλά στο decider ήταν κυρίαρχος και επικράτησε.

Στον αυριανό ημιτελικό, τον πρώτο του προγράμματος στο Court Rainier III, ο Ιταλός θα βρει απέναντί του τον Στέφανο Τσιτσιπά, που νωρίτερα έκανε το 4/4 με αντίπαλο τον Κάρεν Χατσάνοφ, και θα αναμετρηθούν διεκδικώντας την πρόκριση για τον μεγάλο τελικό.

Θα είναι η 9η φορά που θα τεθούν αντιμέτωποι στο ATP Tour, με τον Έλληνα πρωταθλητή να υπερέχει στις μεταξύ τους αναμετρήσεις (5-3). Ωστόσο, τις τελευταίες 2 φορές ο Σίνερ είχε χαμογελάσει στο φινάλε, παίρνοντας τη νίκη με 6-4, 6-3 και στις 2 περιπτώσεις.

What a battle @janniksin wins a thriller 6-4 6-7 6-3 vs Rune to reach the SFs #RolexMonteCarloMasters pic.twitter.com/TfEHuN99iG

Tennis TV (@TennisTV) April 12, 2024

MONTE CARLO MASTERS DRAW | DOUBLES | SCHEDULE (-1h)

The post Μόντε Κάρλο: Έβγαλε εκτός τον Ρούνε ο Σίνερ και μπήκε 4άδα (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα