Barcelona Open: Συνεχίζει να το παλεύει ο Ναδάλ (vid)

Για δεύτερη ημέρα την Πέμπτη, ο Ράφαελ Ναδάλ συνέχισε την συγκινητική του προσπάθεια ώστε να προλάβει να είναι έτοιμος για την έναρξη του Barcelona Open την ερχόμενη εβδομάδα.

Ο 37χρονος Ισπανός πραγματοποίησε διπλό προπονητικό session την Πέμπτη και σύμφωνα με τη Marca φαίνεται να το διασκέδασε περισσότερο, λόγω της υψηλότερης έντασης και του επιπέδου, έχοντας την ευκαιρία να παίξει το πρωί και προπονητικό set

με τον Σεμπάστιαν Μπαέζ.

“Βαρκελώνη μέρα δεύτερη. Βήμα-βήμα” έγραψε στα social media ο Ναδάλ, ανεβάζοντας και κάποιες φωτογραφίες από τις προπονήσεις του.

Ο Βασιλιάς του χώματος, μετά την απόσυρσή του από το Monte Carlo Masters, κάνει προσπάθεια να αγωνιστεί στο ATP 500 της Βαρκελώνης κι αν τα καταφέρει θα είναι μόλις το δεύτερο τουρνουά του στη σεζόν, μετά τη μια και μοναδική παρουσία του στο φετινό tou, στο Brisbane International, την πρώτη εβδομάδα του νέου έτους.

Rafa practiced this morning with Sebastian Baez for two hours at the Real Club de Tenis Barcelona

According to @marca , it was a practice that Rafa enjoyed way more compared to yesterday due to his level and also a familiar fan in the stands

: kasia_pek via Instagram pic.twitter.com/jcO4dqQkmb

— rafael_nadal_by_hippo (@rnbyhippo22) April 11, 2024

The post Barcelona Open: Συνεχίζει να το παλεύει ο Ναδάλ (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα