Ρουίθ: “Ελπίζω να επιστρέψω στις Βρυξέλλες”

Σε πορεία ανάκαμψης και επιστροφής στα κορτ βρίσκεται ο Άλεξ Ρουίθ. Ο Νο15 στον κόσμο Ισπανός ήταν από τους μεγάλους άτυχους των πρώτων εβδομάδων στο Premier Padel Tour, αφού ένα πρόβλημα οστικού οιδήματος τον κράτησε εκτός δράσης από τα Acapulco P1 και Puerto Cabello P2, τα τουρνουά δηλαδή σε Μεξικό και Βενεζουέλα.

Αυτή η εξέλιξη του στέρησε και ένα… αντίο εντός κορτ στον Χουάν Τέγιο, τον μέχρι πρότινος αγωνιστικό παρτενέρ του. Οι δυο τους αποφάσισαν να τραβήξουν ξεχωριστούς δρόμους, με τον Ρουίθ να ενώνει τις δυνάμεις του με τον Χερόνιμο “Μόμο” Γκονθάλεθ.

Οι δύο Ισπανοί είχαν συνεργαστεί μάλιστα και στο παρελθόν, οπότε η επανένωσή τους αυξάνει τις προσδοκίες για σπουδαία πράγματα μέσα στα κορτ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Álex Ruiz (@alexruizoficial11)

Επόμενος σταθμός του Τουρ είναι το Brussels P2, στις Βρυξέλλες του Βελγίου. Το τουρνουά διεξάγεται την εβδομάδα 23-28 Απριλίου, δίνοντας στον Ρουίθ ένα σημαντικό χρονικό περιθώριο για να επανέλθει στο επιθυμητό επίπεδο.

“Ελπίζω να βρίσκομαι στις Βρυξέλλες και να μπορέσω να δώσω το 100% του εαυτού μου στο κορτ, μαζί με τον Μόμο Γκονθάλεθ. Προσεγγίζουμε αυτή τη νέα φάσης της καριέρας μας με πολλή φιλοδοξία και θέληση για επιτυχίες.

Είμαστε δύο παίκτες που αναπτυχθήκαμε και αναπτύξαμε το παιχνίδι μας ως δίδυμο. Ατομικά έχουμε βελτιωθεί πολύ, συνυπάρχοντας με άλλους παρτενέρ στο Τουρ. Είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε αυτή τη νέα πρόκληση της συνεργασίας μας και να τα δώσουμε όλα”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ρουίθ.

Οι Άλεξ Ρουίθ και Μόμο Γκονθάλεθ ως συμπαίκτες το 2022.

Σημειώνεται πως ο Ρουίθ έφτασε μονάχα ως τη Φάση των “16” στα δύο πρώτα τουρνουά της χρονιάς που συμμετείχε. Από την πλευρά του, ο Μόμο Γκονθάλεθ μπόρεσε να προχωρήσει ως τα προημιτελικά σε Qatar Major και Acapulco P1.

The post Ρουίθ: “Ελπίζω να επιστρέψω στις Βρυξέλλες” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα