Τορόντο: Πέρασε ο Μεντβέντεφ, συντριβή για Ζβέρεφ (vids)

O Ντανιίλ Μεντβέντεφ χρειάστηκε μία ώρα και 24 λεπτά για να ξεπεράσει το εμπόδιο του Ιταλού και Νο66 στον κόσμο Ματέο Αρνάλντι με 6-2, 7-5 εξασφαλίζοντας μια θέση τη φάση των “16” του National Bak Open. 

Ο Νο3 της παγκόσμιας κατάταξης τελείωσε το παιχνίδι με 9 άσους (5 διπλά λάθη) και 72% κερδισμένους πόντους στο πρώτο service σβήνοντας και τα 3 break-points του Ιταλού ενώ ο ίδιος εκμεταλλεύτηκε τις 3 από τις 8 ευκαιρίες για break. 

Medvedev moving on

The no.2 seed safely through with

a 6-2 7-5 win over Arnaldi!#NBO23 pic.twitter.com/60YWvc91p0

Tennis TV (@TennisTV) August 9, 2023

Ο Ρώσος έκανε εξαιρετικό ξεκίνημα φτάνοντας στο 4-1 με ένα break (3-1), για να έρθει ακόμα ένα στο τέλος κλείνοντας το set με 6-3 κάνοντας το 1-0. 

Το 2ο σκέλος ξεκίνησε με δύο δύσκολα hold ένα από κάθε πλευρά (1-1), με τους δύο παίκτες να κρατούν το service τους. Κι ενώ όλα έδειχναν ότι θα ακολουθήσει tie-break o Μεντβέντεφ βρήκε το μοναδικό break στο set κάνοντας το 7-5 σφραγίζοντας την πρόκριση στον 3ο γύρο εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τον Λορέντζο Μουζέτι ο οποίος κέρδισε με ανατροπή τον Θανάση Κοκκινάκη με 2-1. 

Αντίθετα ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ κατάφερε να πάρει μόλις 3 games στην αναμέτρηση με τον Αλεχάνδρο Νταβίντοβιτς Φοκίνα με τον Ισπανό να παίρνει μια επιβλητική νίκη με 6-1, 6-2 σε μόλις 62 λεπτά. 

Ο Γερμανός αντιμετώπισε προβλήματα από τη θέση του service ολοκληρώνοντας την αναμέτρηση με 6 διπλά λάθη (5 άσοι), πέρασε μόλις το 50% των πρώτων service ενώ στο δεύτερο που χρειάστηκε αρκετά, κέρδισε μόλις 3 πόντους (3/18). 

Από την άλλη ο Φοκίνα φάνηκε πιο συνεπής στο service του, ωστόσο το πιο σημαντικό ήταν ότι κατάφερε να εκμεταλλευτεί και τις 4 ευκαιρίες για break που δημιούργησε. 

Στους “16” ο Φοκινα θα αντιμετωπίσει τον Νορβηγό Κάσπερ Ρουντ, ο οποίος τα ξημερώματα της Τετάρτης επικράτησε του Τσέχου Γίρι Λεχέτσκα με 7-6(8), 6-4. 

NATIONAL BANK OPEN MEN’S DRAW | DOUBLES | OOP (-7h)

The post Τορόντο: Πέρασε ο Μεντβέντεφ, συντριβή για Ζβέρεφ (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα