Τορόντο: Πρώτη νίκη στο Τορόντο για Αλκαράθ (vid)

O Κάρλος Αλκαράθ, στην πρώτη του εμφάνιση στο Τορόντο (είχε αγωνιστεί πέρσι αλλά στο Μόντρεαλ), δυσκολεύτηκε μόνο για ένα set απέναντι στον Αμερικανό και Νο41 στον κόσμο Μπεν Σέλτον επικρατώντας με 6-3, 7-6(3), εξασφαλίζοντας παράλληλα την παρουσία του στους “16” του National Bank

Open. 

1 match in Toronto = 1 win in Toronto #NBO23 @carlosalcaraz pic.twitter.com/0tuwWkIIRM

Tennis TV (@TennisTV) August 10, 2023

Ο Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης χρειάστηκε μόλις ένα break για να φτάσει στην παρθενική του νίκη, αλλά και να σβήσει και τα 3 break-points του Σέλτον, οποίος ήταν λίγο απρόσεκτος στους κρίσιμους πόντους του αγώνα. 

Το μοναδικό break του αγώνα ήρθε στο 4ο game με τον Αλκαράθ να παίρνει προβάδισμα με 3-1 και αμέσως μετά με 4-1, ωστόσο πριν από αυτό ο Ισπανός είχε σβήσει 3 break-points του Αμερικανού στο πρώτο service-game. 

Από εκεί και πέρα και οι δύο παίκτες κράτησαν σχετικά εύκολα το service τους με τον Αλκαράθ να πατάει στο γρήγορο break και με 6-3 να κατακτά το 1ο set (1-0). 

Στο 2ο set και οι δύο παίκτες εμφανίστηκαν συνεπείς από τη θέση του service με αποτέλεσμα να οδηγηθούν σε tie-break εκεί όπου ο Αλκαράθ προηγήθηκε με 4/1 φτάνοντας σε 2 mini-break, με τον Σέλτον να παίρνει το ένα από τα δύο πίσω μειώνοντας σε 4/2. 

Ο Αλκαράθ όμως κερδίζοντας τους 3 από τους επόμενους 4 πόντους έφτασε στο 7/3 και στην πρόκριση στην επόμενη φάση εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τον Χούμπερτ Χούρκατς με τον Πολωνό να κάνει την ανατροπή κόντρα στον Μιομίρ Κετσμάνοβιτς κερδίζοντας με 5-7, 6-3, 6-0. 

NATIONAL BANK OPEN MEN’S DRAW | DOUBLES | OOP (-7h)

The post Τορόντο: Πρώτη νίκη στο Τορόντο για Αλκαράθ (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα