Ρουν: Του βγήκε… ξινή η νίκη κόντρα στον Ζβέρεφ

Ο 18χρονος Χόλγκερ Ρουν σημείωσε τη μεγαλύτερη νίκη της καριέρας του κόντρα στον Σάσα Ζβέρεφ, την περασμένη Τετάρτη (27/4), εξασφαλίζοντας μια θέση στα προημιτελικά του τουρνουά στο Μόναχο, με τον Δανό και Νο70 του κόσμου να αντιμετωπίζει στους “8” τον Φιλανδό Εμίλ Ρουσουσβόρι.

Ωστόσο, με τη νίκη αυτή και την πρόκριση στα προημιτελικά ο Δανός υποχρεώθηκε να αποσύρει τη συμμετοχή του από το 1000άρι της Μαδρίτης, λόγω χρόνου…

Πιο συγκεκριμένα ο Ρουν

θα παίξει κόντρα στον Ρουσουσβόρι αργά το μεσημέρι της Παρασκευής (29/4) στο Μόναχο, ενώ τα προκριματικά της Μαδρίτης (στα οποία συμμετέχει ο νεαρός τενίστας) ξεκινούν το πρωί του Σαββάτου. 

“Αποφάσισα να αποσυρθώ από το Madrid Open, γιατί οι προημιτελικοί στο Μόναχο θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή ενώ οι προκριματικοί στη Μαδρίτη θα ξεκινήσουν το Σάββατο. Τα λέμε του χρόνου στο κυρίως ταμπλό Μαδρίτη”, ανέφερε ο 18χρονος. 

Statement
I have decided to withdraw from @MutuaMadridOpen because the quarterfinals in Munich are played Friday and qualifications in Madrid will start Saturday.
See u in MD next year Madrid

— Holger Rune (@holgerrune2003) April 28, 2022

The post Ρουν: Του βγήκε… ξινή η νίκη κόντρα στον Ζβέρεφ appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα