Μόγια: “Η καριέρα του Τζόκοβιτς κινδυνεύει”

20:11 6/2/2022 - Πηγή: Tennis24

Ο προπονητής του Ράφα Ναδάλ και πρώην Νο1 στον κόσμος Κάρλος Μόγια σε συνέντευξή του στο ραδιοφωνικό σταθμό Onda Cero μίλησε για την στάση του Νόβακ Τζόκοβιτς σχετικά με τον εμβολιασμό, αλλά και για τις επιπτώσεις που θεωρεί ότι θα έχει για το μέλλον της καριέρας του.

Ο Ισπανός τόνισε πως η καριέρα του Σέρβου βρίσκεται σε κίνδυνο και θεωρεί πως αν το Νο1 του κόσμου αποφασίσει να μην εμβολιαστεί θα είναι απίθανο να τελειώσει την καριέρα του ως ο παίκτης με τα περισσότερα Slams.

“Δεν νομίζω ότι ο Τζόκοβιτς είναι αντιεμβολιαστής, αλλά πάντα διατήρησε το δικαίωμά του

στην επιλογή.

Τώρα όμως βρίσκεται σε δύσκολη θέση. Δεν νομίζω ότι η νίκη του Ράφα θα έχει αλλάξει κάτι στο μυαλό του. Αλλά είναι ξεκάθαρο ότι αν δεν εμβολιαστεί, τότε θα μείνει πίσω στη μάχη που έχει δώσει τόσο καιρό (για τα περισσότερα Grand Slams).

Νομίζω ότι θα είναι πολύ δύσκολο να αγωνιστεί ξανά σε Grand Slam αν δεν εμβολιαστεί και η καριέρα του θα κινδυνεύει”

Ο Μόγια στη συνέχεια μίλησε για το εκπληκτικό κατόρθωμα του Ράφα απέναντι στον Μεντβέντεφ και για το πως ο Ισπανός κατάφερε να διατηρήσει την ψυχραιμία του στις πιεστικές στιγμές του ματς.

“Το απίστευτο είναι πώς εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία του.

Ο Ρότζερ Φέντερερ είχε δύο match points για να κερδίσει το 21ο Slam του στο Wimbledon το 2019 και δεν τα κατάφερε. Ο Νόβακ δεν μπόρεσε να αντέξει την πίεση και έπαιξε έναν από τους χειρότερους αγώνες του τα τελευταία χρόνια στον τελικό του US Open του 2021.

Αλλά ο Ράφα ήξερε πώς να συνέλθει από ένα κακό ξεκίνημα και να ελέγξει τα νεύρα του, παρόλο που γνώριζε ότι είχε μπροστά του μια μεγάλη ευκαιρία για να γράψει ιστορία στην καριέρα του”

Δανάη Μασκαλέρη

The post Μόγια: “Η καριέρα του Τζόκοβιτς κινδυνεύει” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα