Μικρό Grand Slam το Ντουμπάι – DRAW

Το γυναικείο τουρνουά του Dubai Championships που εκκίνησε τις υποχρεώσεις του για το βασικό ταμπλό την Κυριακή, περιλαμβάνει το σύνολο των κορυφαίων ονομάτων της WTA!

Ο κακός χαμός αναμένεται να γίνει στο φετινό Dubai Championships στο γυναικείο ταμπλό αν δεν έχουμε μια νέα “Ντόχα” με τις συνεχόμενες αποσύρσεις κορυφαίων ονομάτων πριν από την έναρξη του τουρνουά.

Στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα αναμένεται να δούμε

το μεγάλο comeback της Ναόμι Οσάκα, ως Νο1 του κόσμου πλέον και κατόχου δύο Grand Slam τίτλων χωρίς όμως τον άνθρωπο που την οδήγησε υπό τις προπονητικές του αρετές στα εν λόγω τρόπαια, τον Σάσα Μπαγίν!

Η 21χρονη Γιαπωνέζα έχει μια πολύ απαιτητική κλήρωση στα H.A.E. αντιμετωπίζοντας αρχικά την Κίκι Μλαντένοβιτς που κέρδισε εύκολα τον πρώτο της γύρο ενώ στη συνέχεια έχει εξίσου απαιτητικό έργο κόντρα σε μία εκ των Στρίτσοβα-Κονταβέιτ.

Στα προημιτελικά διασταυρώνεται με μία εκ των Μουγκουρούθα-Σβιτολίνα με την Ισπανίδα να κερδίζει τον πρώτο της γύρο κόντρα στην Νταϊάνα Γιαστρέμσκα.

Μετά φυσικά δεν γίνεται ευκολότερα τα πράγματα με τις Χάλεπ, Βοζνιάκι και Σαμπαλένκα να είναι όλες υποψήφιες ημι-φιναλίστ στο δικό της μέρος του ταμπλό!

Κάπως πιο “ήρεμα” είναι τα πράγματα στο κάτω μέρος του ταμπλό του οποίου ηγείται η φιναλίστ του Αυστραλιανού Όπεν, Πέτρα Κβίτοβα, που παίζει πρώτα με τη νικήτρια της αναμέτρησης Σινιάκοβα/Μάρτις και στον τρίτο γύρο υπάρχουν οι απειλές των Καρολίν Γκαρσιά και Γέλενα Οσταπένκο.

Στα προημιτελικά “πέφτει” πάνω στην Κίκι Μπέρτενς ενώ στα ημιτελικά οι Καρολίνα Πλίσκοβα και Αντζελίκ Κέρμπερ φαντάζουν οι πιθανότερες αντίπαλοι.

Κυριακή, 17/2: 1ος γύρος Dubai Championships

Sashnovich (Belarus) beat Makarova (Russia) 0-6 7-5 6-4
Mladenovic (France) beat Al Nabani (Oman) 6-1 6-1
Sieh (Taipei) beat Sevastova (Latvia) 6-4 6-2
Zheng (China) beat Tomljanovic (Australia) 6-2 4-6 7-5
Cornet (France) beat Babos (Hungary) 6-4 6-3
Kuzmova (Slovakia) beat Pera (USA) 7-6(2) 7-6(3)
Kasatkina (Russia) beat Fretz (Poland) 6-3 3-6 6-4
Tsurenko (Ukraine) beat Putintseva (Kazakhstan) 6-3 2-0 ret
Bencic (Switzerland) beat Hradecka (Czech Republic) 6-4 7-6(6)
Jorovic (Serbia) beat Errani (Italy) 4-6 6-4 6-2
Muguruza (Spain) beat Jastremska (Ukraine) 4-6 6-3 6-3

DUBAI CHAMPIONSHIPS WTA DRAW – OOP(+2h)

Κώστας Αϊτάκης

The post Μικρό Grand Slam το Ντουμπάι – DRAW appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα