Θρίαμβος Τσεκινάτο στο Μπουένος Άιρες! – VIDEO

Ο Μάρκο Τσεκινάτο “άλωσε” με μια μαεστρική εμφάνιση το Μπουένος Άιρες κερδίζοντας πολύ άνετα τον τελικό κόντρα στον γηπεδούχο Ντιέγο Σβάρτζμαν!

Έκανε το απόλυτο Italian Job!

Ο Μάρκο Τσεκινάτο δείχνει από την αρχή της σεζόν 2019 ότι τα περσινά πεπραγμένα του στο χώμα με τους δύο τίτλους σε Ούμαγκ και Βουδαπέστη αλλά και με τον ημιτελικό στο Ρολάν Γκαρός μόνο τυχαία δεν ήταν!

Ο 26χρονος τενίστας ολοκλήρωσε με τον πλέον

δυναμικό τρόπο μια αψεγάδιαστη εβδομάδα στην Αργεντινή κερδίζοντας πανεύκολα σε έναν πολύ μονόπλευρο τελικό τον Ντιέγο Σβάρτζμαν με 6-1, 6-2 για τον τρίτο τίτλο καριέρας του, όλοι φυσικά στο χώμα.

Ο Νο18 τενίστας στον κόσμο ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος του αγώνα με πολύ επιθετικό αλλά αποτελεσματικό χωμάτινο τένις κερδίζοντας κατά κράτος σε όλους τους τομείς τον Αργεντινό αντίπαλό του που έμεινε στη νίκη κόντρα στον Ντομινίκ Τιμ.

Ούτε ένα break point δεν παραχώρησε ο Τσεκινάτο ενώ αντίθετα απειλούσε διαρκώς το αδύναμο σερβίς του Σβάρτζμαν που τιμωρήθηκε σε τέσσερις περιπτώσεις.

Προς απογοήτευση του κοινού που ήθελε, αφενός μεν τη νίκη του Σβάρτζμαν, αφετέρου έστω να δει κάποια μεγαλύτερη μάχη, ο Τσεκινάτο ολοκλήρωσε τον αγώνα σε μόλις μια ώρα δράσης και δείχνει ότι και στη φετινή χωμάτινη σεζόν θα κάνει “θραύση”!

Κυριακή, 17/2: Τελικός Buenos Aires
Cecchinato (Italy) beat Schwartzman (Argentina) 6-1 6-2

ARGENTINA OPEN DRAW

Κώστας Αϊτάκης

The post Θρίαμβος Τσεκινάτο στο Μπουένος Άιρες! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα