“Καρφιά” της Οσάκα για Μπαγίν!

Για πρώτη φορά μετά την δημοσιοποίηση της είδησης του επαγγελματικού χωρισμού της Ναόμι Οσάκα με τον Σάσα Μπαγίν, η Γιαπωνέζα τενίστρια μίλησε για τους λόγους που την ώθησαν να προβεί στην συγκεκριμένη απόφαση…

H No1 τενίστρια στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ και κάτοχος δυο Grand Slam τίτλων, έβαλε τέλος στην πολύ πετυχημένη συνεργασία της με τον προπονητή Σάσα Μπαγίν και το πρωί της Κυριακής αποκάλυψε τους λόγους που έφτασε σε αυτό το σημείο.

Πριν την πρεμιέρα της στο Dubai

Duty Free Tennis Championships στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, η Οσάκα έδωσε συνέντευξη τύπου και κυρίαρχα ερωτήματα ήταν φυσικά αυτά για τον Σάσα Μπαγίν.

“Καρφιά” για το πόσο καλά περνούσε στις προπονήσεις και γενικότερα πως περνούσε κοντά στον Σάσα Μπαγίν έστειλε η Οσάκα.

Αναλυτικά όσα είπε:

“Οι λόγοι του χωρισμού μας είναι ξεκάθαροι. Προτιμώ να είμαι ευτυχισμένη παρά επιτυχημένη στο τένις. Αυτός είναι ο στόχος μου. Πολλοί πιστεύουν πως χωρίσαμε για οικονομικούς λόγους, αλλά δεν έγινε αυτό σε καμία περίπτωση.

Βλέπω την ομάδα μου περισσότερο σαν οικογένεια, δεν θα έκανα κάτι κακό σε αυτούς ποτέ. Περνάω τόσες πολλές ώρες μαζί τους, ταξιδεύω μαζί τους συνεχώς και δεν θα χώριζα ποτέ με κάποιον από αυτούς, κρατώντας κακία.

Δεν θα πω ποτέ κάτι κακό για τον Σάσα, είμαι ευγνώμων που δούλεψα μαζί του. Αν έχει παράπονο ο Σάσα από εμένα όμως, μπορεί να βγει και να το πει”.

Δημήτρης Χαλιάπας

The post “Καρφιά” της Οσάκα για Μπαγίν! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα