Μια νίκη μακριά από το 8ο Year-end No1 ο Τζόκοβιτς (pic)

Απλοποίησε κι’ άλλο την κατάσταση ο Νόβακ Τζόκοβιτς, σχετικά με τη διεκδίκηση του Year-end No1, καθώς απέχει μόλις μία νίκη μακριά από την 8η κατάκτηση του, αφήνοντας πίσω του τον Κάρλος Αλκαράθ.

Ο Νόλε πλησίασε κατά πολύ σ’ αυτόν το στόχο μετά τον θρίαμβο στο Παρίσι, αύξησε τη διαφορά του από τον 20χρονο Ισπανό, και παρότι η διαφορά θα πέσει στους 1500 βαθμούς πριν τα ATP Finals του Τορίνο, χρειάζεται μόνο μια νίκη για τη μαθηματική εξασφάλιση της κορυφής.

Από το US Open

και μετά ο Αλκαράθ είχε την ευκαιρία να πλησιάσει τον 36χρονο Σέρβο στην παγκόσμια κατάταξη, καθώς συμμετείχε στην ασιατική περιοδεία και θα μπορούσε να μειώσει, ή και να τον προσπεράσει, με καλές πορείες και κατακτήσεις τίτλων.

Όμως τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως θα περίμενε ο No2 του κόσμου, αφού αποκλείστηκε στον ημιτελικό του Πεκίνου από τον μετέπειτα πρωταθλητή, Γιανίκ Σίνερ, ενώ στη Σαγκάη τον σταμάτησε ο φιναλίστ του Παρισιού, Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ.

Στο τελευταίο 1000άρι της σεζόν γνώρισε την ήττα-σοκ από τον Ρομάν Σαφιούλιν στην πρεμιέρα του, δείχνοντας πως τους τελευταίους 2 μήνες δε βρίσκεται στην καλύτερη αγωνιστική του κατάσταση, και ευελπιστεί πλέον σε μια καλή πορεία στο Τορίνο (12-19/11).

The post Μια νίκη μακριά από το 8ο Year-end No1 ο Τζόκοβιτς (pic) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα