Ντιμιτρόφ: “Δεν ξέρω τι άλλο να πω για τον Νόλε” (vid)

Ο συναισθηματικά φορτισμένος, μετά από την ήττα του από τον Νόβακ Τζόκοβιτς στον τελικό του Rolex Paris Masters, Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ δεν είχε λόγια για τον αντίπαλό του ο οποίος κατάκτησε έναν ακόμη τίτλο, ενώ αναφέρθηκε και στην ομάδα του για την απίστευτη χρονιά που έκανε που είχε ως αποκορύφωμα τη συμμετοχή σ’ έναν τελικό ATP Masters

1000 μετά από 6 χρόνια. 

“Ήθελα να πόσο ευγνώμων είμαι γι’ αυτήν την καταπληκτική εβδομάδα. Οι τελευταίοι 3 μήνες ήταν με έντονες εναλλαγές συναισθημάτων για μένα. Το να φτάσω στον τελικό σε αυτό του τουρνουά σημαίνει περισσότερα από όσα φαντάζεστε κι αυτό θα ήταν αδύνατο χωρίς τη στήριξη σας”, είπε ο Ντιμιτρόφ απευθυνόμενος στο γαλλικό κοινό. 

“Όσο για τον Νόλε δεν ξέρω τι άλλο να πω. Έχω μείνει από λόγια. Συγχαρητήρια για μια ακόμα εκπληκτική νίκη σε σένα και την ομάδα σου.”

“Από την πλευρά μου ευχαριστώ όλους στο box μου. Ήταν ένα καταπληκτικό ταξίδι φέτος ολοκληρώνοντας άλλη μια χρονιά σε τόσο υψηλό επίπεδο και είμαι πολύ ευχαριστημένος γι’ αυτό. Ήταν προνόμιο για μένα να παίξω σε αυτόν τον τελικό.”

PARIS MASTERS SINGLES DRAW | DOUBLES DRAWS | OOP (-1h)

The post Ντιμιτρόφ: “Δεν ξέρω τι άλλο να πω για τον Νόλε” (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα