Μεντβέντεφ: Τρομάζει η προοπτική απέναντι στο Ναδάλ στο χώμα

Νούμερο 6 στην παγκόσμια κατάταξη, ο Ντανιίλ Μεντβέντεφ δηλώνει ότι τρομάζει στην σκέψη να αντιμετωπίσει τον Ράφαελ Ναδάλ σε χωμάτινη επιφάνεια.

Κάτοχος του τίτλου στο US Open το 2021 ο Ρώσος έχει αντιμετωπίσει τον Ισπανό των 22 Γκραν Σλαμ 6 φορές με τον Ναδάλ να έχει αναδειχθεί νικητής σε 5 περιπτώσεις. Παρόλα αυτά ο Ρώσος δεν έχει αντιμετωπίσει ποτέ τον κάτοχο 14 τίτλων στο Γαλλικό Όπεν στο χώμα με τον Ναδάλ να έχει πάρει τους 63 από

τους 92 τίτλους του στην συγκεκριμένη επιφάνεια και να είναι ο πιο επιτυχημένος αθλητής στην ιστορία.

Όταν ο Μεντβέντεφ ρωτήθηκε μετά τη νίκη του στα 2 σετ απέναντι στον Μπράντον Νακασίμα στο Indian Wells για το ποιος έχει το σκληρότερο παιχνίδι από τη βασική γραμμή, ο Ναδάλ στο χώμα ή ο Τζόκοβιτς σε σκληρό κορτ, ο ίδιος μίλησε για το φόβο του να αντιμετωπίσει τον νούμερο 9 στον κόσμο στο κόκκινο χώμα.

“Δεν έχω αντιμετωπίσει τον Ναδάλ στο χώμα. Εκεί νομίζω ότι αποτελεί τη χειρότερη και ταυτόχρονα την καλύτερη πρόκληση στο τένις. Όταν λέω η χειρότερη, είναι επειδή έχει χάσει συνολικά 10 ματς. Δεν είμαι καν σίγουρος για αυτό. Για να είμαι ειλικρινής φοβάμαι να αντιμετωπίσω τον Ράφα στο χώμα. Κατά μία έννοια θέλω να το δοκιμάσω και σίγουρα θα προσπαθήσω να νικήσω αλλά πρέπει να είναι τρομακτικό να αντιμετωπίζεις το Ράφα στο χώμα”.

The post Μεντβέντεφ: Τρομάζει η προοπτική απέναντι στο Ναδάλ στο χώμα appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα