“Ο Αλκαράθ έχει προοπτική για θρυλική καριέρα”

Προετοιμασμένος για ένα δύσκολο και σπουδαίο ματς απέναντι στον Κάρλος Αλκαράθ, είναι ο Θανάσης Κοκκινάκης.

Οι δυο τους θα ολοκληρώσουν το πρόγραμμα του Σαββάτου στο BNP Paribas Open, διασταυρώνοντας για πρώτη φορά τις ρακέτες τους στο tour, στο κεντρικό court του Indian Wells Tennis Garden (05:30GR, ξημερώματα Κυριακής).

Ο Κοκκινάκης που πρωταγωνίστησε σε ένα από τα κορυφαία ματς της χρονιάς, όταν μετά από 5 ώρες και 45 λεπτά ηττήθηκε στα 5 σετ

από τον Άντι Μάρει για το 2ο γύρο του Australian Open 2023, έχει σημειώσει τρεις νίκες στην έρημο της Καλιφόρνια, προερχόμενος από τα προκριματικά και πηγαίνει με καλή ψυχολογία στο παιχνίδι κόντρα στο Νο1 του ταπλό.

Το Νο94 της παγκόσμιας κατάταξης, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον 19χρονο Ισπανό ο οποίος φαίνεται πως θα συνεχίσει την παράδοση του Ισπανικού τένις στην κορυφή του κόσμου τα επόμενα χρόνια.

“Δεν είναι ότι δεν έχει αδυναμίες αλλά παίζει με φοβερή ενέργεια. Παίζει τένις με το σωστό τρόπο. Πάντα προσπαθεί, πάντα μπαίνει δυνατά και χαμογελάει συνέχεια. Πιστεύω ότι το κοινό λατρεύει να τον παρακολουθεί γιατί η ενέργειά του είναι σχεδόν μεταδοτική. Είναι ένας από τους αγαπημένους μου παίκτες να βλέπω. Όταν παίζει και έχω χρόνο, θα κάτσω να τον δω” είπε χαρακτηριστικά ο Κοκκινάκης.

Συνεχίζοντας να πλέκει το εγκώμιο του Αλκαράθ, ο 26χρονος Ελληνοαυστραλός, τόνισε: “Απλά μου αρέσει ο τρόπος που παίζει. Έχει πολύ δύναμη, εκρηκτική ταχύτητα και πολύ καλά χέρια. Τον παρακολουθώ χρόνια. Είναι πολύ δύσκολο να επισκιάσει θρύλους του αθλήματος που έχουν κάνει πολλά για το άθλημα και έχουν κερδίσει πολλά slams αλλά είναι σίγουρα ικανός, εφόσον μείνει υγιής, να προσπαθήσει να τους φτάσει”

ATP BNP PARIBAS OPEN DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-10h)

The post “Ο Αλκαράθ έχει προοπτική για θρυλική καριέρα” appeared first on Tennis24.

Keywords
Αναζητήσεις
Τυχαία Θέματα