Καρφιά Μεντβέντεφ για Τσιτσιπά: “Δεν τον παίρνω στα σοβαρά”!

Ο Ντανίλ Μεντβέντεφ δεν άφησε αναπάντητο το σχόλιο του Στέφανου Τσιτσιπά περί “βαρετού” στιλ παιχνιδιού του Ρώσου.

Η σχέση του Στέφανου Τσιτσιπά και του Ντανίλ Μεντβέντεφ φαίνεται ότι θα μας πάει σε παλαιότερες εποχές του τένις!

Τότε που τα rivalry ήταν “εχθρικά” με όλη τη σημασία της λέξεως, κάτι που σε μεγάλο βαθμό άλλαξαν οι Ρότζερ Φέντερερ και Ράφα Ναδάλ με την τρομερή αμοιβαία εκτίμηση που έδειξαν ο εις στον άλλο.

Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι οι μητέρες τους γνωρίζονται και είναι καλές φίλες, Μεντβέντεφ και Τσιτσιπάς έχουν ήδη εμπλακεί σε μπόλικους

καυγάδες τόσο εντός όσο και εκτός κορτ για να πούμε με ασφάλεια ότι δεν συμπαθιούνται!

Όλα ξεκίνησαν κατά τη διάρκεια του ημιτελικού τους στη Σαγκάη όταν και ο Στεφ ζητούσε επιτακτικά τη στήριξη του κοινού σηκώνοντας τα χέρια κάτι που αντιλήφθηκε ο Ρώσος κάνοντας ακριβώς το ίδιο όταν και κατάφερε να πάρει ένα σημαντικό game προς το τέλος του ματς (κοιτώντας ειρωνικά στην άλλη πλευρά του κορτ).

Ο Έλληνας τενίστας συνέχισε την κόντρα χαρακτηρίζοντας σαν βαρετό το στιλ παιχνιδιού του Ρώσου και ο “Μεντ” δεν άφησε και πάλι τίποτα να πέσει κάτω.

“Όλοι οι παίκτες έχουν να πουν κάτι για κάποιον άλλο. Εγώ δεν παίρνω πλέον στα σοβαρά τον Τσιτσιπά. Ειδικά μετά το βίντεο που είδα στους πανηγυρισμούς του Laver Cup που λέει στους γονείς του ότι τον ανάγκασαν να πιει αλκοόλ!”.

“Είπε ότι το παιχνίδι μου είναι βαρετό. Καλά οκ, δεν θα διαφωνήσω με αυτόν, το παιχνίδι του καθενός είναι διαφορετικό. Δεν είμαστε φίλοι, δεν είμαστε εχθροί, είμαστε συνάδελφοι” καταλήγει ο Μεντβέντεφ.

Το rivalry τους (που αγωνιστικά ανήκει ολοκληρωτικά στον Μεντβέντεφ) αποκτά “πικάντικο” ενδιαφέρον όσο περνούν τα ματς!

Κώστας Αϊτάκης

The post Καρφιά Μεντβέντεφ για Τσιτσιπά: “Δεν τον παίρνω στα σοβαρά”! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα