Μεντβέντεφ: “Μία ήττα δεν αρκεί για να με κάνει να αλλάξω τακτική”

Αρκετά αναλυτικός εμφανίστηκε ο Ντανιίλ Μεντβέντεφ στην πρόσφατη συνέντευξή του, ενόψει της πρεμιέρας του στο Miami Open, λέγοντας πως ένα κακό παιχνίδι, αυτό στον τελικό του Indian Wells, δεν αρκεί για να τον πείσει να αλλάξει την τακτική του, μιας και αυτή είναι που τον βοήθησε να πραγματοποιήσει αυτό το εντυπωσιακό σερί που έτρεξε.

“Είναι αρκετά πιθανό να μην ακολουθήσω την ίδια τακτική, αλλά ακόμα δεν είμαι σίγουρος. Αν χάσω και δεύτερο διαδοχικό αγώνα επειδή στέκομαι πολύ πίσω, τότε σίγουρα θα πρέπει να αλλάξω

κάτι στην τακτική μου. Αλλά μια ήττα δεν αρκεί για να με κάνει να το αλλάξω”, είπε αρχικά ο Ντανιίλ Μεντβέντεφ και πρόσθεσε:

“Θα περιμένω το πρώτο ματς, για να δω αν τα γήπεδα εδώ με βοηθήσουν στις τοποθετήσεις που έχω, γιατί η μπάλα θα φεύγει πιο γρήγορα και δεν θα δίνω τόσο χρόνο στον αντίπαλο να κάνει βολέ. Στον τελικό του Indian Wells προσπάθησα σε κάποια διαστήματα να το αλλάξω αυτό, και να παίξω πιο κοντά στη βασική γραμμή, όμως σέρβιρε πολύ δυνατά (ο Αλκαράθ) και δεν βοήθησε αυτό. Και φυσικά δεν είναι και τόσο εύκολο να αλλάζεις την τακτική σου μέσα σε έναν αγώνα”.

“Κατάφερα να δημιουργήσω ένα σερί, κάτι που δεν μπόρεσα να κάνω το 2022, κατά το οποίο ήμουν λιγότερο συνεπής. Είχα κάποια καλά παιχνίδια, κάποια καλά τουρνουά, αλλά ξαφνικά από το πουθενά έκανα έναν άσχημο αγώνα. Αυτό το έχω αποφύγει στα 4 τελευταία τουρνουά. Δε ξέρω πως το κατάφερα, αλλά είμαι χαρούμενος γι’ αυτό και έτσι σκοπεύω να συνεχίσω”.

The post Μεντβέντεφ: “Μία ήττα δεν αρκεί για να με κάνει να αλλάξω τακτική” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα