Μεντβέντεφ: “Κάποιος παίκτης θα πεθάνει και θα δουν” (vid)

16:57 7/9/2023 - Πηγή: Tennis24

Έξαλλος ο Ντανιίλ Μεντβέντεφ, τόσο κατά τη διάρκεια του αγώνα, όσο και στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη του επί του Αντρέι Ρούμπλεφ με 6-4, 6-3, 6-4, για να βρίσκεται στην τελική 4άδα του US Open.

Ο 27χρονος Ρώσος ήθελε να μιλήσει για τις πολύ κακές καιρικές συνθήκες κατά τις οποίες αγωνιζόταν, με τη ζέστη να είναι αφόρητη και τη θερμοκρασία να αγγίζει τους 35 βαθμούς κελσίου, ενώ και η υγρασία ήταν σε υψηλά επίπεδα, γεγονότα που δυσκόλευαν πολύ το παιχνίδι τους.

Συγκεκριμένα, εν ώρα αγώνα ο No3

του κόσμου είπε χαρακτηριστικά σε ζωντανή μετάδοση “Κάποιος παίκτης θα πεθάνει και θα δουν”, ενώ και στη συνέντευξη Τύπου μετά πρόσθεσε: Ήταν βάναυσο. Το μόνο θετικό που υπάρχει σ’ αυτές τις συνθήκες, είναι πως υποφέρουν και οι δυο παίκτες”.

“Στο τέλος του 1ου set, δεν μπορούσα να δω την μπάλα. Έβλεπα και τον Αντρέι και μου φαινόταν σα να μην μπορεί να τρέξει άλλο. Δεν είμαι σίγουρος για το τι μπορεί να γίνει, δεν θα ήταν εφικτό να σταματήσουμε το τουρνουά για 3-4 μέρες, αυτό θα κατέστρεφε τα πάντα, την τηλεόραση, τα εισιτήρια, όλα.

Δεν έχω τη λύση. Ούτε να γίνουν νύχτα όλα τα ματς θα έλυνε κάτι, είδαμε το Σίνερ-Ζβέρεφ που ήταν νύχτα και οι συνθήκες δεν ήταν πολύ καλύτερες από εμάς σήμερα, γιατί η υγρασία στη Νέα Υόρκη είναι πολύ υψηλή τη νύχτα. Απλά το είπα γιατί είναι καλύτερο να μιλάμε γι’ αυτά τα πράγματα πριν συμβεί κάτι κακό”.

Daniil Medvedev on the conditions in his match against Andrey Rublev:

“One player is gonna die. And they’re gonna see.” pic.twitter.com/zQhXWmdGQU

— The Tennis Letter (@TheTennisLetter) September 6, 2023

The post Μεντβέντεφ: “Κάποιος παίκτης θα πεθάνει και θα δουν” (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μεντβέντεφ, “Κάποιος,mentventef, “kapoios