Μεντβέντεφ για Τζόκοβιτς: “Με έκανε να μην παίξω καλά” – VIDEO

O Ντανίλ Μεντβέντεφ παραδέχτηκε πως δεν έπαιξε όσο καλά θα ήθελε στον δεύτερο τελικό Grand Slam της καριέρας του, ωστόσο, αυτό οφείλεται εν πολλοίς στην απόδοση του Νόβακ Τζόκοβιτς!

Υπήρχαν μεγάλες προσδοκίες πριν τον τελικό της Κυριακής για ένα επικό ματς ανάμεσα στον Νόβακ Τζόκοβιτς και τον Ντανίλ Μεντβέντεφ και δεν ήταν λίγοι αυτοί που έβλεπαν στον τελικό αυτό την “αλλαγή φρουράς” που τόσα και τόσα χρόνια

περιμένουμε αλλά ακόμα δεν έχει γίνει!

Ο Ντανίλ Μεντβέντεφ μπήκε πιο φορμαρισμένος από ποτέ σε αυτόν τον τελικό Major αλλά ο καταπληκτικός και αψεγάδιαστος Νόβακ Τζόκοβιτς τον έκανε μια “μπουκιά” πραγματικά κερδίζοντας τον τίτλο με απίστευτη άνεση!

Ο 24χρονος Ρώσος ήταν πολύ ήρεμος στη συνέντευξη τύπου μετά τον χαμένο τελικό (παρά τα νεύρα που είχε κατά τη διάρκεια του ματς) και δεν γινόταν να μην παραδεχτεί την καταφανή ανωτερότητα του Τζόκοβιτς.

“Ήταν ένα ματς που δεν έπαιξα όσο καλά θα ήθελα και, από την άλλη, ο Νόβακ έκανε ένα καταπληκτικό παιχνίδι. Νομίζω ότι το δικό του παιχνίδι με έκανε να παίξω έτσι. Όπως κέρδισα με 3-0 τον Ρούμπλεφ και τον Τσιτσιπά, έτσι με κέρδισε ο Νόβακ 3-0 σήμερα”.

“Παρά τη βαριά ήττα, μπορώ να πω ότι πρόσθεσα μια εμπειρία και θα είμαι πιο έτοιμος την επόμενη φορά που θα βρεθώ σε τελικό Grand Slam. Είμαι πικραμένος αλλά ήμουν περισσότερο στον τελικό κόντρα στον Ναδάλ στο US Open γιατί ήμουν πιο κοντά στη νίκη”.

“Το πρώτο σετ ήταν πολύ κρίσιμο και δεν μπορώ να πω ότι έκανα σοβαρά λάθη εκεί, ο Νόβακ έβγαλε μερικές φανταστικές επιστροφές ακόμα και σε πρώτα σερβίς που μου στοίχισαν”.

“Γενικά, είναι καταπληκτικός τύπος, με έχει βοηθήσει πολύ στην καριέρα μου και η εικόνα του δεν έχει καμία σχέση με αυτό που δείχνουν τα μίντια”.

“Το καλό με το τένις είναι ότι πάντα υπάρχει το επόμενο τουρνουά για να ανακάμψεις και να ξεχαστείς. Ήδη σκέφτομαι το Ρότερνταμ και ελπίζω να τα πάω καλά εκεί” συνόψισε ο φιναλίστ.

Κώστας Αϊτάκης

The post Μεντβέντεφ για Τζόκοβιτς: “Με έκανε να μην παίξω καλά” – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα