Ακαπούλκο: Μεγάλος νικητής ο Πολ μετά από ματσάρα (vid)

08:50 4/3/2023 - Πηγή: Tennis24

Στο μεγαλύτερο, σε διάρκεια, ματς στην ιστορία του Abierto Mexicano, ο Τόμι Πολ έκαμψε την αντίσταση του συμπατριώτη του, Τέιλορ Φριτς και προκρίθηκε στον τελικό του Ακαπούλκο όπου περιμένει έναν εκ των Ρούνε-Ντε Μινόρ.

Ο 25χρονος Αμερικανός, μετά από 3 ώρες και 25 λεπτά συναρπαστικής μάχης, επικράτησε 6-3, 6-7(2), 7-6(2) του νέου Νο5 της παγκόσμιας κατάταξης και πήρε παλικαρίσια πρόκριση στον τελικό της ATP 500 διοργάνωσης, εκεί όπου θα διεκδικήσει τον δεύτερο τίτλο της καριέρας του μετά τη Στοκχόλμη το 2021.

dir="ltr">Record, SMASHED!

The moment @TommyPaul1 took out Taylor Fritz in the longest match in Acapulco history to reach his second ATP final.@AbiertoTelcel #AMT2023 pic.twitter.com/qpJahlVd0e

Tennis TV (@TennisTV) March 4, 2023

Ο Πολ είχε και match point σερβίροντας στο 5-4 του 2ου σετ για τη νίκη και στη συνέχεια χρειάστηκε να παλέψει σκληρά για να επιστρέψει από το 0-2 κα 1-3 κάτω στο καθοριστικό σετ. Ο Φριτς έσωσε άλλα δύο match points στο 5-6, πριν ο Πολ καταφέρει να κλείσει το ματς στο tie break, αποκτώντας γρήγορο προβάδισμα με 5-0.

“Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο χαρούμενος. Πρέπει να προετοιμάσω το σώμα μου για τον αυριανό τελικό. Ο στόχος φέτος είναι να ανέβω στα rankings και να κερδίσω περισσότερους τίτλους. Έχω μόνο ενα τρόπαιο περισσότερο στα μονά απ’ότι στα διπλά. Δεν κερδίζεις τρόπαια αν δεν φτάσεις σε τελικούς και ελπίζω να κάνω ένα ακόμη καλό ματς αύριο” είπε ο Πολ ο οποίος στο ξεκίνημα της χρονιάς, αγωνίστηκε στον πρώτο ημιτελικό του σε Grand Slam, φτάνοντας έως τους “4” του Australian Open.

Με αυτή τη νίκη ο Πολ ισοφάρισε σε 2-2 το H2H με τον συμπατριώτη του.

ABIERTO MEXICANO SINGLES DRAW| DOUBLES DRAW| OOP (-8h)

The post Ακαπούλκο: Μεγάλος νικητής ο Πολ μετά από ματσάρα (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
iNews > Αθλητικά > Tennis24
Μεγάλος, Πολ,megalos, pol