O Φέντερερ θα συμμετάσχει στο φετινό Laver Cup

18:35 3/3/2023 - Πηγή: Tennis24

Ο Ρότζερ Φέντερερ επιβεβαίωσε την πρόθεση του να βρίσκεται ως guest στο φετινό Laver Cup που θα διεξαχθεί στο Βανκούβερ του Καναδά, το τριήμερο 22-24 Σεπτεμβρίου.

Ο 41χρονος, που ήταν ένας από τους βασικούς πυλώνες δημιουργίας του event, μαζί με τον ατζέντη του, Τόνι Γκόντσικ, αποχώρησε από την αγωνιστική δράση τον περασμένο Σεπτέμβριο, αγωνιζόμενος στη διοργάνωση.

Φέτος, έναν χρόνο μετά την απόσυρσή του από την ενεργό δράση, σκοπεύει

να επιστρέψει στα courts.

Αναμένεται να δούμε, αν ο πρώην Νο1 τενίστας στον κόσμο και κάτοχος 20 Grand Slam τίτλων, θα συμμετέχει σε κάποιο αγώνα επίδειξης ή αν θα βρίσκεται απλά στον πάγκο της ομάδας της Ευρώπης.

Το Laver Cup ξεκίνησε να διοργανώνεται το 2017, με τους θρύλους του ανδρικού τένις, Τζον ΜάκΕνρο και Μπιορν Μποργκ, να συμμετέχουν ως αρχηγοί των Team World και Team Europe, αντίστοιχα.

“Είναι φανταστικό να έχουμε στο Laver Cup τον Μπιορν και τον Τζον. Είναι σπουδαίοι ηγέτες, μέντορες και πρεσβευτές του θεσμού. Αγωνίζονται σκληρά, αλλά πάντα με αμοιβαίο σεβασμό ο ένας στον άλλον, και για το άθλημα το οποίο όλοι αγαπάμε.

Το Laver Cup δεν θα μπορούσε να διαλέξει καλύτερους αρχηγούς για την εναρκτήρια διοργάνωση και ανυπομονώ να βρίσκομαι τον Σεπτέμβριο στο Βανκούβερ, για να  παρακολουθήσω αυτούς και τις ομάδες τους να αγωνίζονται άλλη μια φορά”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ελβετός στην ιστοσελίδα του Laver Cup.

The post O Φέντερερ θα συμμετάσχει στο φετινό Laver Cup appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
O Φέντερερ, Laver Cup,O fenterer, Laver Cup