Μεγάλος κερδισμένος ο Αλιασίμ (vid)

Ο top seed της Φλωρεντιας, Φίλιξ Οζέρ Αλιασίμ κατέκτησε τον τίτλο στο Firenze Open και αύξησε τις ελπίδες του για πρόκριση στο ATP Finals του τορίνο.

Το Νο13 της παγκόσμιας κατάταξης, επικράτησε 6-4, 6-4 του Τζέι Τζέι Γουλφ στον τελικό της indoor διοργάνωσης την Κυριακή και πρόσθεσε 250 βαθμούς στη φετινή συγκομιδή του, εδραιώνοντας την παραμονή του στην 7η και τελευταία θέση που οδηγεί στο μεγάλο φινάλε της χρονιάς (την

8η θέση κρατά αυτή τη στιγμή ο 10ος της βαθμολογίας, Νόβακ Τζόκοβιτς).

That winning feeling @felixtennis #FirenzeOpen pic.twitter.com/Fd7NKw1Mks

Tennis TV (@TennisTV) October 16, 2022

Ο 22χρονος Καναδός, κατέκτησε τον δεύτερο τίτλο της καριέρας του μετά το Ρόντερνταμ νωρίτερα στη σεζόν, στην 11η συμμετοχή του σε τελικό ATP.

Η τελική αναμέτρηση ξεκίνησε με τρία συνεχόμενα breaks καθώς οι δύο φιναλίστ έψαχναν να βρουν ρυθμό, με τον Αλιασίμ να αποδεικνύεται πιο αποτελσματικός στο σερβίς, διατηρώντας το προβάδισμα από το break που πέτυχε στο 3ο game.

Το καθοριστικό break στο 2ο σετ, ο Αλιασίμ το πέτυχε στο 5ο game (3-2) και σε 1 ώρα και 40 λεπτά, ολοκλήρωσε τη νίκη του.

FANTASTIC FELIX @felixtennis wins the first-ever #FirenzeOpen title with a 6-4 6-4 victory over Wolf! pic.twitter.com/o9gQNnGjs9

Tennis TV (@TennisTV) October 16, 2022

FIRENZE OPEN DRAW | DOUBLES DRAW

The post Μεγάλος κερδισμένος ο Αλιασίμ (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα