Μεγάλος ημιτελικός στη Μελβούρνη – VIDEO

Σιμόνα Χάλεπ και Γκαρμπίνιε Μουγκουρούθα σφράγισαν τον μεταξύ τους σπουδαίο ημιτελικό στο Australian Open

Με τις νίκες των Χάλεπ, Μουγκουρούθα κόντρα σε Κόνταβειτ και Παβλιουτσένκοβα την Τετάρτη, ολοκληρώθηκε η προημιτελικός γύρος των γυναικών και πλέον γνωρίζουμε τα δύο ζευγάρια που θα διεκδικήσουν το χρυσό εισιτήριο για τον τελικό του πρώτου Grand Slam της σεζόν.

Τη Πέμπτη, λοιπόν, θα παρακολουθήσουμε τις αναμετρήσεις Μπάρτι-Κένιν και Χάλεπ-Μουγκουρούθα σε ένα συναρπαστικό τουρνουά χωρίς ξεκάθαρο φαβορί για τον τίτλο.

Η

Σιμόνα Χάλεπ χρειάστηκε μόλις 53 λεπτά για να συνθλίψει με 6-1, 6-1 την Ανέτ Κονταβέιτ στον 3ο προημιτελικό της διοργάνωσης, παίρνοντας την πρόκριση για τον 8ο ημιτελικό της καριέρας της σε Grand Slam τουρνουά.

Το Νο4 του ταμπλό, δεν δέχθηκε break από την αντίπαλό της και κυριάρχησε απόλυτα στη Rod Laver Arena, με το γνωστό επιθετικό, σταθερό και πολύ πιεστικό παιχνίδι της.

“Θα χαλαρώσω τώρα, θα κάνω μερικά ψώνια, δεν θα σκεφτώ καθόλου το ματς και δεν θα ασχοληθώ καθόλου με τένις. Αύριο θα σκεφτώ τον ημιτελικό” είπε η Χάλεπ αμέσως μετά την ανέλπιστα εύκολη νίκη της και πρόκριση στους “4” της Μελβούρνης, για δεύτερη φορά μετά τη συμμετοχή της στον τελικό του 2018 όπου ηττήθηκε απ’τη Βοζνιάκι.



Αμέσως μετά στο κεντρικό court μπήκαν οι Μουγκουρούθα και Παβλιουτσένκοβα, σε ένα σαφώς πιο ανταγωνιστικό και αμφίρροπο παιχνίδι.

Τελικά, η 26χρονη Ισπανίδα κατάφερε να λυγίσει την αξιόμαχη αντίσταση της Παβλιουτσένκοβα και με 7-5, 6-3 επί της Ρωσίδας, να εξασφαλίσει την επιστροφή της σε ημιτελική φάση Major διοργάνωσης για πρώτη φορά μετά τον τίτλο της στο Wimbledon το 2017.

Η Μουγκουρούθα, Νο32 της παγκόσμιας κατάταξης, πέτυχε πέντε breaks στο ματς και είχε απόλυτη ισορροπία σε winners και αβίαστα λάθη (21/21), φτάνοντας στην πολύτιμη νίκη μετά από 1 ώρα και 33 λεπτά αγώνα.

AUSTRALIAN OPEN MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | OOP (+9h)

The post Μεγάλος ημιτελικός στη Μελβούρνη – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα