Φέντερερ: “Ήμουν απίστευτα τυχερός!” – VIDEO

O Ρότζερ Φέντερερ βρέθηκε στο χείλος του γκρεμού επτά(!) φορές στον προημιτελικό του κόντρα στον Τένις Σάντγκρεν και δήλωσε απίστευτα τυχερός που βγήκε νικητής από αυτό το “τρελό” ματς!

Χωρίς καμία αμφιβολία, αυτή ήταν μία από τις πιο “τρελές” αν όχι η πιο “τρελή” νίκη που έχει πάρει ο Ρότζερ Φέντερερ στους 1000 και πλέον επαγγελματικούς αγώνες που έχει κερδίσει στην καριέρα του!

Ο 38χρονος Ελβετός φλέρταρε με την “απόσυρση” καθώς είχε ξεκάθαρες ενοχλήσεις στην κίνησή του, έμεινε με 1-2 σετ

πίσω, έσφιξε όμως τα “δόντια” και σώζοντας επτά(!) match points του Τένις Σάντγκρεν, πήρε μια απίστευτη νίκη-πρόκριση στον ημιτελικό γύρο!

Ο Ροτζ δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό και επισήμανε ότι νιώθει απίστευτα τυχερός που κέρδισε τον συγκεκριμένο αγώνα!

“Μόλις μου είπαν ότι έσωσα επτά match points, δεν το πίστευα! Νόμιζα ότι έσωσα τρία ή τέσσερα! Όλα ήταν θολά από ένα σημείο και μετά! Ήμουν απίστευτα τυχερός σήμερα, θα μπορούσε σε οποιαδήποτε απ΄τις επτά φάσεις να κάνω ένα λάθος και μετά τέλος. Δεν πιστεύω ότι ο Τένις έκανε κάποιο τραγικό λάθος στα match points του. Σίγουρα αν τον ρωτήσετε τώρα, θα σας πει ότι θα τα έπαιζε διαφορετικά. Αλλά είναι δύσκολο να πάρεις κάποιο τρελό ρίσκο σε match point. Παίξαμε μερικά μεγάλα ράλι με τη μπάλα κυρίως στο backhand μου. Ευτυχώς, κρατήθηκα καλά” επισήμανε ο “Βασιλιάς”.

“Σε πολλά σημεία του ματς, ήμουν έτοιμος να αποδεχτώ τη μοίρα της ήττας. Στο τέταρτο σετ θα μπορούσε να μου κάνει break. Έπαιζε φανταστικά. Μετά το τέλος του τέταρτου σετ όμως άρχισα να πιστεύω ότι τελικά μπορεί και να κερδίσω” επισήμανε ο Ροτζ που έζησε και με το παραπάνω όλη την “τρέλα” αυτού του αγώνα.

Σχετικά με το warning για βρίσιμο που δέχτηκε, είπε: “Μόλις τώρα έμαθα ότι δεν επιτρέπεται να μιλάς με τους επόπτες, μόνο με τον διαιτητή. Νομίζω ότι είναι φυσιολογικό μετά από πολλές ώρες μάχης να πεις μια κουβέντα παραπάνω. Δεν φημίζομαι για τύπος που εκστομίζω ό,τι μου κατέβει. Νομίζω ότι ήταν μια σκληρή απόφαση. Αυτό που είπα ήταν mix από δύο γλώσσες, οπότε δεν έχω ιδέα ποιος κατάλαβε τι είπα!”.

Μπορεί να κερδίσει τον Νόβακ Τζόκοβιτς;

“Έχοντας περάσει τα ματς με τον Μίλμαν και τον Σάντγκρεν, εννοείται ότι μπορώ να συνεχίσω στη διοργάνωση. Το πιστεύω και αυτό θα προσπαθήσω να κάνω” τόνισε ο “απέθαντος” αυτήν την εβδομάδα στη Μελβούρνη, “Βασιλιάς”!

Κώστας Αϊτάκης

The post Φέντερερ: “Ήμουν απίστευτα τυχερός!” – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα