Τζόκοβιτς: “Απίστευτο αυτό που έκανε ο Φέντερερ!” – VIDEO

O Nόβακ Τζόκοβιτς υποκλίθηκε στον τρόπο που ο Ρότζερ Φέντερερ έσωσε επτά match points για να κερδίσει τον Τένις Σάντγκρεν, ωστόσο, πιστεύει ότι αν συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό, θα βρεθεί αυτός στον μεγάλο τελικό της Κυριακής…

Αν κάποιος γνωρίζει άριστα την τέχνη του να σώζει match points, ειδικά σε Grand Slam, αυτός είναι ο Νόβακ Τζόκοβιτς!

Ειδικά κόντρα στον Φέντερερ, ο 32χρονος Σέρβος το έχει…τερματίσει σώζοντας έξι συνολικά σε τρεις διαφορετικούς πολύ κρίσιμους αγώνες, με πρόσφατο φυσικά και πιο κορυφαίο παράδειγμα,

τα δύο σωσμένα match points στο σερβίς του Φέντερερ στο Wimbledon το 2019.

Ο Νόλε υποκλίθηκε πάντως στον τρόπο που ο Ελβετός “απέδρασε” με τη νίκη κόντρα στον Τένις Σάντγκρεν.

“Είναι απίστευτο αυτό που έκανε. Έδειξε για ακόμη μια φορά τι μαχητής είναι, ότι δεν τα παρατάει ποτέ, ότι συνεχίζει στα 38 του να ανήκει στους κορυφαίους. Υποκλίνομαι και σέβομαι αυτό που έκανε! Βρίσκει πάντα τον τρόπο να είναι συγκεντρωμένος στις κρίσιμες στιγμές ενός ματς” ανέφερε ιπποτικά.

“Εγώ από την πλευρά μου συνεχίζω στον ίδιο ρυθμό. Παίζω ολοένα και καλύτερα από το ATP Cup μέχρι να φτάσουμε εδώ. Σερβίρω τέλεια. Παίζω στο αγαπημένο μου κορτ, σε αυτό που έχω ζήσει τις περισσότερες επιτυχίες! Πιστεύω ότι αν συνεχίσω στον ίδιο ρυθμό ή ακόμα καλύτερα, θα φτάσω μέχρι το τέλος της διοργάνωσης” πρόσθεσε.

Ρωτήθηκε ξανά για τον Κόμπι Μπράιαν με τον Σέρβο να είναι εμφανώς συντετριμμένος από την είδηση και να μην μπορεί να βρει κάποια λόγια παρηγοριάς για το τι συνέβη.

“Πήρε ένα ελικόπτερο που το έχει χρησιμοποιήσει άπειρες φορές για τον ίδιο λόγο. Είναι απίστευτο αυτό που συνέβη. Και μόνο στη σκέψη ότι ήταν και η 13χρονη κόρη του μαζί…Δεν έχω λόγια πραγματικά…Είμαι συντετριμμένος” ήταν τα μόνα λόγια που κατάφερε να αρθρώσει για αυτήν την ανείπωτη τραγωδία.

Κώστας Αϊτάκης

The post Τζόκοβιτς: “Απίστευτο αυτό που έκανε ο Φέντερερ!” – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα