Μεγάλο Καναδέζικο ντέρμπι στον 3ο γύρο – VIDEO

Ντένις Σαποβάλοφ και Φίλιξ-Οζέρ Αλιασίμ θα μονομαχήσουν για την πρόκριση στους “16” του Australian Open, μετά τις εμφατικές νίκες που σημείωσαν την Τετάρτη στο 2ο γύρο της κορυφαίας διοργάνωσης.

Ο Σαποβάλοφ, Νο11 του ταμπλό, μετά τη δύσκολη νίκη στην πρεμιέρα επί του φορμαρισμένου Γιάνικ Σίνερ, έπιασε φοβερή απόδοση και έβαλε τέλος στις φιλοδοξίες του Μπέρναρντ Τόμι, επικρατώντας με το επιβλητικό 6-1, 6-3, 6-2 του qualifier Αυστραλού στο Court 3 του Melbourne Park.

Ο Ντένις ο τρομερός, χρειάστηκε

1 ώρα και 47 λεπτά για να φτάσει στη νίκη κατά την οποία έσωσε και τα 7 break points του αντιπάλου του ενώ ο ίδιος αποδείχθηκε πιο αποτελεσματικός στις ευκαιρίες του με 6 στα 11 breaks.

Έχοντας σε πολύ καλή ημέρα το σερβίς του (16 άσους), ο αριστερόχειρας Καναδός τελείωσε το ματς με 37 winners και 22 αβίαστα λάθη, οδηγώντας παράλληλα σε 40 αβίαστα τον Τόμικ.

Ο Σαποβάλοφ έχει φτάσει άλλη μια φορά στον 3ο γύρο του Australian Open (2019) και θα προσπαθήσει να προκριθεί για πρώτη φορά στη δεύτερη εβδομάδα του πρώτου Major της σεζόν.

Σε εντυπωσιακή κατάσταση ο Αλιασίμ. Λίγες ημέρες μετά την οδυνηρή ήττα στον τελικό του Murray River Open της Μελβούρνης που ήταν η 7η σε ισάριθμους ATP τελικούς που έχει αγωνιστεί, επιβλήθηκε απόλυτα ελεγχόμενα του γηπεδούχου Τζέιμς Ντάκγουορθ με 6-4, 6-1, 6-2 στο Court 3 των Αυστραλέζικων εγκαταστάσεων και συνέχισε την καλύτερή του πορεία στη διοργάνωση.

O 20χρονος Καναδός χρειάστηκε 1 ώρα και 45 λεπτά για να φτάσει για 3η φορά σε 3ο γύρο Grand Slam διοργάνωσης. Ο Αλιασίμ, έβγαλε 19 άσους και δεν χρειάστηκε να σώσει κανένα break point του αντιπάλου του στο ματς, δείχνοντας πανέτοιμος για το μεγάλο ραντεβού με τον κορυφαίο συμπατριώτη του την Παρασκευή για τον 3ο γύρο του Happy Slam.

Αυτή θα είναι η 4η φορά που θα βρεθούν αντιμέτωποι Αλιασίμ και Σαποβάλοφ, με τον ξανθομάλλη Καναδό να προηγείται 2-1 στις νίκες με πιο πρόσφατη αυτή στον 1ο γύρο του US Open 2019 με 3-0 σετ.

MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | OOP (+9h)

The post Μεγάλο Καναδέζικο ντέρμπι στον 3ο γύρο – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα